Το νέο βιβλίο της Χριστίνας Οικονομίδου-ΠιερίδουAnticancer: Η προληπτική δύναμη των τροφών, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Περιγραφή Βιβλίου

Το βιβλίο Anticancer: Η προληπτική δύναμη των τροφών μας δίνει πρακτικές συμβουλές για να εφαρμοσούμε
τις τελευταίες επιστημονικές γνώσεις στην καθημερινή μας διατροφή.

Σύγχρονες έρευνες έχουν εντοπίσει μια εκτενή λίστα τροφών, βοτάνων, ελαίων και φυσικών βιοενεργών ουσιών με αποδεδειγμένες αντικαρκινικές ιδιότητες. Συγκεκριμένα, ενεργούν επαναπρογραμματίζοντας τα γονίδιά μας, ώστε να προλάβουν ή ακόμα και να καταπολεμήσουν τον καρκίνο.

Η Χριστίνα Οικονομίδου-Πιερίδου μας μαθαίνει πώς να αξιοποιή­­σουμε αυτές τις τροφές ώστε να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα, να αυξήσουμε την αντιοξειδωτική προστασία και να ελαχιστοποιήσουμε την έκθεσή μας σε τοξίνες, προκειμένου να εμποδίσουμε τον σχηματισμό ή ακόμα και την εξέλιξη του καρκίνου.

Αυτό το βιβλίο θα αποδειχτεί πολύτιμο εργαλείο αν:

Εσείς ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο είστε αντιμέτωποι με τον καρκίνο.
Θέλετε να διατηρήσετε την υγεία σας, καθώς και την υγεία της οικογένειάς σας.
Είστε επαγγελματίας υγείας και θέλετε να ενημερωθείτε για τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στον ρόλο της διατροφής για πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου.
Προσθέστε άμεσα αυτές τις ωφέλιμες τροφές στην καθημερινή διατροφή σας, μαθαίνοντας ταυτόχρονα πώς να ψωνίζετε, να μαγειρεύετε και να τις συνδυάζετε σωστά, ώστε να θωρακίσετε τον οργανισμό σας κατά του καρκίνου.

Σχετικά με τη Συγγραφέα Χριστίνα Οικονομίδου-Πιερίδου

Η Χριστίνα Οικονομίδου-Πιερίδου είναι κλινική διαιτολόγος, διατροφολόγος. Το 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο της Γίνε ο Διαιτολόγος του Εαυτού σου από τις εκδόσεις Διόπτρα, το οποίο πούλησε χιλιάδες αντίτυπα. Το 2017 ίδρυσε τη νέα της ιστοσελίδα nutritioncanheal.com και δίνει συχνά σεμινάρια και διαλέξεις σε διάφορα θέματα διατροφής.

Τιμή με ΦΠΑ: 14,35€
Εκδόσεις Διόπτρα

Σχετικά άρθρα:

https://umano.gr/anticancer-i-proliptiki-dynami-ton-trofon/
https://umano.gr/giannis-xanthoulis-tou-fidiou-to-gala/ 
https://umano.gr/to-neo-vivlio-tou-karlo-frabeti-i-to-avgo-tin-kota/ 
https://umano.gr/to-karydi-kai-ta-threptika-systatika-tou/ 
https://umano.gr/trofopouli-i-poli-pou-ekpaidevei-ta-paidia-na-trone-ygieina/

Comments are closed.