Καταγράψαμε για εσάς και βαθμολογήσαμε τα πέντε καλύτερα παιχνίδια στο κινητό που αξίζει να παίξετε.

Από τον Μάνο Μπουσούνη

Παίξαμε και αξιολογήσαμε το Assassin’s Creed Odyssey

Αφιέρωμα στο πνευματικό παιχνίδι μπριτζ

Η εποχή του Τζόκερ, η εποχή των κακών

Τα πέντε καλύτερα παιχνίδια στο κινητό

War and Order

Τα πέντε καλύτερα παιχνίδια στο κινητό

Αν είστε λάτρης της στρατηγικής και του πολέμου το War and Order (WaO) είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω. Το WaO μας μεταφέρει στην μεσαιωνική εποχή με κάστρα, ιππότες, ορκς, μάχες αλλά και μπόλικη  στρατηγική. Σκοπός σας είναι να αναπτυχθείτε όσο ποιο γρήγορα μπορείτε και μαζί με την συμμαχία σας να κατακτήσετε το βασίλειο.

Αρνητικό: Δυστυχώς, το παιχνίδι έχει άμεση σχέση με τα χρήματα όσον αφορά την ταχύτητα ανάπτυξης του κάθε παίκτη, δηλαδή όσο πιο πολλά χαλάς τόσο πιο γρήγορα αναπτύσσεσαι .

Θετικό: Η στρατηγική έχει μεγαλύτερη σημασία από την δύναμη και αυτό κάνει το παιχνίδι πολύ συναρπαστικό .

Βαθμολογία στο Play store: 4,3 (238.850 χρήστες)

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Top Eleven 2018

Τα πέντε καλύτερα παιχνίδια στο κινητό

Έχετε όνειρο να γίνετε manager μιας ποδοσφαιρικής ομάδας; Το Top Eleven είναι το παιχνίδι που θα κάνει τη φαντασίωσή σας πραγματικότητα. Φτιάξτε το καλύτερο σύστημα, κάντε έξυπνες και καλές μεταγραφές, κατακτήστε τρόπαια και γίνετε ένας θρύλος του Top Eleven.

Αρνητικό: Και εδώ έχουμε ένα παιχνίδι, δυστυχώς, που το πραγματικό χρήμα μπορεί να κάνει την διαφορά. Πολλά ευρώ μπορεί να εκτοξεύσουν μια ομάδα.

Θετικό: Στα πολύ θετικά αυτού του παιχνιδιού είναι η ελευθερία κινήσεων του παίκτη. Μπορείς να φτιάξεις το γήπεδό σου, να επιλέξεις διαφορετικό είδος προπόνησης, μέχρι και να φτιάξεις το έμβλημα και την εμφάνιση του συλλόγου σου.

Βαθμολογία στο Play store: 4,4 (3.507.451 χρήστες)

Candy Crush Soda Saga

Ίσως ένα από τα ποιο γνωστά παιχνίδια παγκοσμίως και όχι άδικα. Ένα πολύ ευχάριστό παιχνίδι για να περάσετε όμορφα την ώρα σας. Θα σας κρατήσει τέλεια συντροφιά σε ταξίδια, στο μετρό, στο λεωφορείο ή γενικώς όπου αποφασίσετε να παίξετε. Σκοπός είναι να σχηματίσετε τριάδες, τετράδες και πεντάδες με τις χρωματιστές καραμέλες, να κάνετε high score και να περάσετε τις πίστες.

Αρνητικό: Έχει πίστες που μπορεί να κολλήσεις και μήνες με αποτέλεσμα κάποιες φορές να μην το ξανά ακουμπάς για αρκετό καιρό.

Θετικό: Δεν χρειάζεται internet,  μπορείς να παίξεις οπουδήποτε.

Βαθμολογία στο Play store: 4,4 (6.329.641 χρήστες)

Dead Trigger 2

Αν είστε λάτρης των παιχνιδιών με Ζόμπι, τότε το Dead trigger 2 είναι το παιχνίδι που θα σας κάνει να μην ξεκολλάτε από το κινητό σας. Το story λίγο πολύ γνωστό. Έχει έρθει η Αποκάλυψη, τα Ζόμπι είναι παντού στον κόσμο και προσπαθείτε να επιβιώσετε. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα σας δημιουργήσει συναισθήματα αγωνίας, φόβου και ευχαρίστησης.

Αρνητικό: Είναι ένα παιχνίδι αρκετά μεγάλο σε χωρητικότητα (κοντά στο 1GB).

Θετικό: Tα γραφικά αυτού του παιχνιδιού είναι απίστευτα. Βέβαια, αυτό σχετίζεται και με το πόσο καλή συσκευή διαθέτετε.

Βαθμολογία στο Play store: 4,5 (2.818.514 χρήστες) 

Angry Birds 2

Τα πέντε καλύτερα παιχνίδια στο κινητό

Και αυτό είναι ένα παιχνίδι παγκοσμίως γνωστό που παίζετε από εκατομμύρια χρήστες και όχι άδικα, καθώς είναι ένα από τα λίγα παιχνίδια που μπορούν να σε κάνουν να γελάσεις και φυσικά να σου φτιάξει την διάθεση. Εδώ πρωταγωνιστές είναι τα πτηνά, που προσπαθούν να πάρουν πίσω τα αυγά τους από τα γουρούνια. Τα πουλιά τα χρησιμοποιείτε σαν ιπτάμενες βόμβες για να γκρεμίσετε την βάση των γουρουνιών (χαχαχαχα).

Αυτό το παιχνίδι έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία που έγινε και ταινία: Angry birds the movie.

Αρνητικό: Λείπει μια ωραία μουσική την ώρα του παιχνιδιού.

Θετικό: Είναι παιχνίδι χωρίς αμφιβολία που σου φτιάχνει την διάθεση αλλά έχει και πολύ ωραία γραφικά για την κατηγορία του.

Βαθμολογία στο Play store: 4,6 (4.025.659 χρήστες) 

*Η βαθμολογία του play store είναι με άριστα το 5

Comments are closed.