Η Αναστασία Μουτσάτσου και ο Χρήστος Θηβαίος παρέα στο τραγούδι Στο σώμα σου ταξίδεψα, σε μουσική Γιώργου Ανδρέου και στίχους Ουρανίας Πατέλλη.

Οι πέντε βασικές αρχές της γιόγκα

Εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές δημιουργίες του 21ου αιώνα

Μαίρη Σελέστ: Το μυστήριο του εγκαταλελειμμένου πλοίου

Για πρώτη φορά συναντιούνται δισκογραφικά η Αναστασία Μουτσάτσου με τον Χρήστο Θηβαίο, στο τραγούδι “Στο σώμα σου ταξίδεψα”, μέσα από το πρόσφατο album της Μουτσάτσου, “Απ’ το μέλλον κι απ’ το παρελθόν”.

Την μουσική έγραψε ο κοινός τους φίλος και συνεργάτης, Γιώργος Ανδρέου πάνω σε στίχους της Ουρανίας Πατέλλη. Το αποτέλεσμα είναι ένα υπέροχο τραγούδι που δίνει την ευκαιρία στους δύο αισθαντικούς ερμηνευτές να δώσουν μια συγκινητική ερμηνεία, σε μια ζεστή και τρυφερή μπαλάντα.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Με το album αυτό η Αναστασία Μουτσάτσου επιστρέφει δισκογραφικά, έχοντας για συνοδοιπόρους της σπουδαίους δημιουργούς, σε τραγούδια που έγραψαν γι’ αυτή, όλα σε στίχους της ανερχόμενης στιχουργού Ουρανίας Πατέλλη. Νίκος Ξυδάκης, Γιώργος Ανδρέου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιώργος Καζαντζής, Παντελής Θαλασσινός, Απόστολος Ρίζος, Θέμης Καραμουρατίδης, Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης και Ευτυχία Μητρίτσα, σε μια σπάνια δημιουργική συνεύρεση που έδωσε ένα από τα ωραιότερα album του 2020.

Αναστασία Μουτσάτσου – Χρήστος Θηβαίος
Στο σώμα σου ταξίδεψα
Μουσική: Γιώργος Ανδρέου
Στίχοι: Ουρανία Πατέλλη

Μουτσάτσου – Θηβαίος: Στο σώμα σου ταξίδεψα. Ακούστε το τραγούδι εδώ

Υπεύθυνοι για την ενορχήστρωση οι Γιώργος Ανδρέου και Κώστας Μπουντούρης.
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Ανδρέου, Αναστασία Μουτσάτσου, Άγγελος Σφακιανάκης
Παραγωγή: Μικρός Ήρως.

Comments are closed.