Ο Λάμπρος Φισφής, ένας σύγχρονος κωμικός σωστός απόγονος του Αριστοφάνη, έχει «έξυπνη πένα» και αυτό φαίνεται σε όλες τις δουλειές του. Όσο «σκληρός» και αν είναι κάποιος, δε μπορεί να μην γελάσει όταν βρεθεί αντιμέτωπος μαζί του. 

Ο αξιολάτρευτος ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος

Δημήτρης Νταούλης, δεν είναι το παιδί θαύμα αλλά ένας αξιόλογος καλλιτέχνης

Η Ιώβη Φραγκάτου στο ρόλο της Κασσάνδρας, στον Αγαμέμνονα του Αισχύλου

Λάμπρος Φισφής, ένας σύγχρονος κωμικός σωστός απόγονος του Αριστοφάνη


Umano: Σεναριογράφος, κειμενογράφος, συγγραφέας, ηθοποιός, παρουσιαστής, stand up comedian..,είσαστε ένας πολυτάλαντος άνθρωπος! Από όλα όσα ανέφερα ποιο σας γεμίζει περισσότερο;

Όλα τα παραπάνω με μια λέξη θα τα έλεγα κωμικός. Λατρεύω την κωμωδία σε όλες της τις μορφές. Όλα τα πράγματα με τα οποία ασχολούμαι με γεμίζουν αλλά αν έπρεπε να διαλέξω ένα σίγουρα αυτό θα ήταν το stand up comedy. Από εκεί ξεκίνησα και αυτό είναι το είδος κωμωδίας που δεν θέλω να αφήσω ποτέ.

Umano: Τα κείμενα σας είναι έξυπνα και ρεαλιστικά. Ποιες είναι οι πηγές έμπνευσης;

Σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Με κάνετε και κοκκινίζω! Η πηγή έμπνευσης για εμένα είναι η καθημερινότητα. Παρατηρώ τα πάντα γύρω μου και προσπαθώ να βρω κωμωδία σε αυτά.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Umano: Το «Κάψε το Σενάριο» ήταν μία πολύ πετυχημένη εκπομπή που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Σας έχει γίνει κάποια πρόταση να το δούμε ξανά στην τηλεόραση; Εσάς θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο;

Είμαι πάντα σε συζητήσεις για την επιστροφή του «Κάψε το Σενάριο». Όταν οι συνθήκες είναι σωστές πιστεύω ότι θα επιστρέψει. Μπορεί να είναι στην τηλεόραση, μπορεί να είναι στο internet, κάπου θα μας βρείτε πάντως.

Umano: Το stand up comedy είναι ένα είδος θεάτρου δύσκολο κατά τη γνώμη μου. Θα πρέπει να κερδίσεις το κοινό για να συνεχίσεις παρακάτω. Ισχύει αυτό; Ποια είναι τα προσόντα ενός καλού stand up comedian;

Στο stand up comedy κερδίζεις ή χάνεις το κοινό κάθε 10 δευτερόλεπτα. Με τον ρυθμό που έχει αυτό το είδος κωμωδίας κάθε 10 δευτερόλεπτα ζητάς από το κοινό να γελάσει. Αν τα καταφέρεις, τέλεια. Αν όχι, εκεί που περιμένεις να γελάσει δεν γελάει και εσύ πεθαίνεις. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω τόσο πολύ στα προσόντα αλλά στην δουλειά. Η κωμωδία θέλει πολύ δουλειά. Το οποίο είναι δύσκολο γιατί οι πιο πολλοί κωμικοί είμαστε τεμπέληδες.

Umano: Ποιους ανθρώπους θαυμάζετε;

Τα τελευταία χρόνια θαυμάζω πολύ τους γονείς. Είναι μια full time δουλειά χωρίς ρεπό και διακοπές από την οποία δεν παίρνεις σύνταξη ποτέ.

Comments are closed.