Εννέα ιδέες για διαφημιστικά προεκλογικά δώρα που θα μπορούσαν να μας προσφέρουν οι υποψήφιοι βουλευτές.

Από τον Δημήτρη Κοντό

Κάνε πως νοιάζεσαι, είναι trend!

Δώδεκα προσόντα για να γίνεις πολιτικός

Τα βραβεία του Ι. Μπότση και του Δ.Κ.

Ξεκίνησε και επίσημα η προεκλογική περίοδος. Τι έχουμε να ακούσουμε και να δούμε σε αυτό το διάστημα! Για αρχή, μεγάλες και παχιές υποσχέσεις για τη «σωτηρία» μας και τη βελτίωση τη ζωή μας. Στη συνέχεια αλληλοκατηγορίες των κομμάτων για ευθύνες και λάθη. Και φυσικά, δε θα λείπουν τα μικρά διαφημιστικά προεκλογικά δώρα στις συγκεντρώσεις των πολιτικών με τους υποψηφίους ψηφοφόρους τους.

Ένα τέτοιο, έφτασε στα χέρια μου. Πρόκειται για ένα δωρεάν δείγμα υγρού αντισηπτικού που έχει αυτοκόλλητο τη «φάτσα» του υποψηφίου βουλευτή στον νότιο τομέα Β’ Αθηνών. Το διαφημιστικό δώρο μοιράστηκε σε μέλη και καλεσμένους ενός Πολιτιστικού Συλλόγου της Γλυφάδας που γιόρταζαν την κοπή της πίτας τους (σ.σ. θα αφήσω ασχολίαστο, την κοπή της πίτας Μάρτιο μήνα).

Ιδέες για διαφημιστικά προεκλογικά δώρα

Μετά τις χριστουγεννιάτικες μπάλες με το πρόσωπο του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, στα αντισηπτικά με τη φωτογραφία άλλου υποψηφίου βουλευτή που ανήκει στο κόμμα της Ελληνικής Λύσης.

Με αφορμή τα παραπάνω, θα προτείνω και εγώ μερικές ιδέες για διαφημιστικά προεκλογικά δώρα που θα μπορούσαν να μας προσφέρουν οι υποψήφιοι βουλευτές μας, πάντα, με τη φωτογραφία τους πάνω.

Ιδέες για διαφημιστικά προεκλογικά δώρα

Αγγούρια: Καλαματιανά ή μη, τι όμορφο και έξυπνο δώρο. Με τιμή κοντά στο ένα ευρώ (σ.σ. ναι, για ένα αγγούρι μιλάω) να βάλουν και το αυτοκόλλητο με τη φάτσα τους, έτοιμο!

Κονκάρδες pass: Food pass, Fuel pass… μας ζαλίσατε! Βγάλτε μία κονκάρδα, πάντα με το πρόσωπο του υποψήφιου βουλευτή και bar code. Το bar code να αντιστοιχεί με το ποσό των πέντε ευρώ για να ψωνίσουν πλουσιοπάροχα (γέλια), οι υποψήφιοι ψηφοφόροι ότι επιθυμούν.

Μάσκες οξυγόνου: Πανέξυπνο δώρο! Ας σκεφτούμε λίγο…, καλοκαίρι έρχεται, πάλι, θα κάψουν δάση και χιλιάδες δέντρα. Σε λίγο δε θα μπορούμε να ανασάνουμε ενώ με τις μάσκες οξυγόνου, όχι μόνο θα έχουμε οξυγόνο αλλά θα αισθανόμαστε κοντά μας και τον υποψήφιο βουλευτή που θα μας τις δωρίσει.

Κουμπαράς Γουρούνα: Να, ένα ταιριαστό δώρο για να βάλει ο βουλευτής αυτοκόλλητο με τη φάτσα του. Θα με ρωτήσει κάποιος πού θα μας χρησιμέψει ο κουμπαράς; Αμ πως! Δε βλέπετε τι γίνεται με τις τράπεζες; Ξεκινήστε να αποθηκεύεται τα χρηματάκια που σας περισσεύουν (γέλια) σε κουμπαρά γιατί ποτέ δε ξέρεις.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Οικογενειακά άλμπουμ του υποψήφιου βουλευτή: Μη γελάτε καθόλου! Είναι τόσο «ψωνάρες» και νομίζουν πως είναι τόσο σημαντικοί (σ.σ. εδώ ο άλλος, έβγαλε χριστουγεννιάτικες μπάλες με τη φάτσα του) που θα μπορούσαν να μας χαρίσουν ένα οικογενειακό άλμπουμ με φωτογραφίες τους από τα παιδικά τους χρόνια, τα χρόνια των σπουδών, από τη Βουλή κ.ά.

Μπουκαλάκι Νερού: …των 500ml εννοείται, μη ξοδευτούνε. Γελάτε; Να δείτε γέλια που θα κάνετε τώρα με την ιδιωτικοποίηση του νερού (σ.σ. αχ ναι, ξέχασα είπαν πως δε θα ιδιωτικοποιηθεί τελικά). Το μπουκαλάκι είναι χρήσιμο γιατί και καλοκαίρι έρχεται, το νερό θα ακριβύνει, και κρατάμε αναμνηστικό το πλαστικό μπουκάλι με το πρόσωπο του πολιτικού.

Χαρτί υγείας: Φανταστείτε ένα ρολό χαρτιού υγείας όλο γεμάτο με φωτογραφίες του υποψήφιου βουλευτή. Καταπληκτικό δώρο και συλλεκτικό! Ποιος θα τολμήσει να το χρησιμοποιήσει;!

Κάρτα εγκαινίων: Αυτή η κάρτα θα είναι κάτι σαν τα pass που μας έχουν δώσει μέχρι τώρα. Ποια θα είναι η χρησιμότητα της; Κοιτάξτε, με τόσες υποδομές που γίνονται στην Ελλάδα και τόσα εγκαίνια, θα έχετε free pass δηλαδή την τύχη να παρευρίσκεστε σε όλα και μάλιστα, δωρεάν.

Το καλάθι του μ…α: Αφού έτσι και αλλιώς για μ…ς μας έχουν, ας ετοιμάσουν και το ομώνυμο καλάθι να μας το προσφέρουν ως διαφημιστικό δώρο. Μη ρωτήσετε που θα μπει το αυτοκόλλητο με τη φάτσα, εννοείται στο καλάθι!

Comments are closed.