Η Patti Smith, η αγαπημένη του ελληνικού κοινού, θα βρεθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για μια μοναδική συναυλία.

Πάτι Σμιθ: Η ιέρεια της πανκ ροκ μουσικής σκηνής

Τι ήταν το κίνημα Rock Against Racism;

The Clash: Οι ηγέτες της πανκ ροκ μουσικής

Μία από τις μεγαλύτερες μορφές του ροκ, η θρυλική Patti Smith έρχεται αυτό το καλοκαίρι στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, για μια ανεπανάληπτη βραδιά, κάτω από την Ακρόπολη.

Ελάχιστες γυναίκες κατάφεραν να διαγράψουν την πορεία της, ακροβατώντας μεταξύ ποίησης και μουσικής, φθοράς και δημιουργίας. Υπήρξε πρώιμη ιέρεια του πανκ, αιώνια ρομαντική της νεοϋορκέζικης σκηνής του 70, φίλη των μεγάλων μορφών της beat λογοτεχνίας, μούσα του φωτογράφου Robert Mapplethorpe.

Πάνω απ όλα όμως η Patti Smith συνδύασε μοναδικά τον ποιητικό λόγο με την μουσική, μέσα από μια σειρά από ιστορικά album.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Η αγαπημένη του ελληνικού κοινού θα βρεθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για μια μοναδική συναυλία, με τραγούδια ύμνους όπως το «Because the Night», το “Dancing Barefoot”, το αιώνια επαναστατικό “People have the power”.

Μια βραδιά που η ψιλόλιγνη μορφή της στην σκηνή του Ηρωδείου θα μας συγκινήσει με την άσβεστη φλόγα και την μοναδική φωνή της.

Η Patti Smith στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Έναρξη: 21:00
Προπώληση: viva.gr
Εισιτήρια: 50-125 ευρώ.
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Comments are closed.