Το 7o Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως και τις 10 Οκτωβρίου 2021, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται μέχρι τις 30 Αυγούστου.

Η Helix Action Theatre έχοντας μία μακρά παράδοση στα θεάματα δημόσιου χώρου, γιορτάζοντας τα 35 χρόνια της δημιουργικής της παρουσίας, ανακοινώνει την επαναλειτουργία του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως και τις 10 Οκτωβρίου 2021, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας με την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. 

Η Helix Action Theatre αποτελεί πρωτοπόρο και μοναδικό οργανισμό για τα ελληνικά δεδομένα στο θέατρο δρόμου αλλά και για το σύνολο της έρευνάς του στις σύγχρονες και πρωτότυπες μορφές θεατρικής έκφρασης. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό καλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την αποστείλουν στο e-mail istfest21@gmail.com μέχρι τις 30 Αυγούστου 2021.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Χαρακτηρίζεται από πλουραλισμό και πολυμορφία το Θέατρο Δρόμου ενώ στοχεύει στην ανάδειξη του δημόσιου χώρου σε χώρο έκφρασης και επικοινωνίας του καλλιτεχνικού έργου με το ευρύ κοινό. Το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου, το οποίο υλοποιείται για 7η χρονιά, επιτυγχάνει την παρέμβαση και μεταμόρφωση του χώρου της πόλης σε χώρο δράσης και καλλιτεχνικής έκφρασης.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει δράσεις από όλες τις μορφές τέχνης.

Θέατρο Δρόμου, Κουκλοθέατρο, Χοροθέατρο, Παιδικό Θέατρο, Κλόουν, Ζογκλέρ, Ακροβάτες, Happening, workshops, Θέατρο Σκιών καθώς και μουσικές μπάντες και εικαστικές δράσεις, πάντα με αφετηρία τον δημόσιο χώρο.
Την τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ, στην τελετή λήξης θα απονεμηθούν 4 βραβεία.

7o Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου

Κατεβάστε από εδώ την αίτηση συμμετοχής:
-ελληνικά:https://drive.google.com/file/d/1srP27yF7yGi6-icJYu4reBOx0hfvI_CN
-αγγλικά: https://drive.google.com/file/d/1XwHFQ0q6_Qo-sMzWnlotcYi73f5Mq-F_

Οι ενδιαφερόμενοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό καλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την αποστείλουν στο e-mail istfest21@gmail.com μέχρι τις 30 Αυγούστου 2021.

Comments are closed.