Έρευνα για τις συνθήκες εργασίας στην εποχή του Covid-19. H KPMG πραγματοποιεί έρευνα με τίτλο «Βαρόμετρο για τις συνθήκες εργασίας στην εποχή του Covid-19» η οποία διεξάγεται από το συμβουλευτικό τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας.

Κορωνοϊός: Τι με δίδαξε ο ιός μέχρι σήμερα

Ταινίες σχετικές με ιούς και πανδημίες

Έρευνα γύρω από τις συνθήκες ευρέσεως εργασίας

H KPMG πραγματοποιεί έρευνα με τίτλο «Βαρόμετρο για τις συνθήκες εργασίας στην εποχή του Covid-19» η οποία διεξάγεται από το συμβουλευτικό τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας. Η πρωτοβουλία αυτή είναι απάντηση στη συγκυρία εμφάνισης της νόσου Covid-19 και τη συντονισμένη προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσής της, η οποία έχει επιφέρει σημαντικές αλλαγές στις συνθήκες εργασίας όλων των πολιτών στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Στόχος της έρευνας είναι η διερεύνηση των προκλήσεων που βιώνουν οι εργαζόμενοι στη χώρα μας σε σχέση με την εξ’ αποστάσεως εργασία, την εκ περιτροπής εργασία, ή την ανάγκη της καθημερινής τους παρουσίας τους στους χώρους εργασίας. Η έρευνα απευθύνεται στους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που εργάζονται στην ελληνική επικράτεια είτε εξ αποστάσεως ή εκ περιτροπής, ή με φυσική παρουσία.

Έρευνα για τις συνθήκες εργασίας στην εποχή του Covid-19

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας

Τα αποτελέσματα που θα εξαχθούν από την εν λόγω έρευνα αφορούν στις πολιτικές και τις μεθόδους που εφαρμόζουν οι εταιρείες, τον τρόπο με τον οποίο τις εκλαμβάνουν οι εργαζόμενοι και τι θα επιθυμούσαν επιπρόσθετα ώστε να παραμείνουν δραστήριοι, παραγωγικοί και εμψυχωμένοι την περίοδο αυτή. Το Βαρόμετρο σκοπεύει να αποτυπώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα τον παλμό του εργασιακού περιβάλλοντος και τις διαφοροποιήσεις που παρατηρούνται σύμφωνα με τις εξελίξεις του Covid-19.

Συγκεκριμένα, σκοπός της έρευνας «Βαρόμετρο για τις συνθήκες εργασίας στην εποχή του Covid-19» είναι η εξαγωγή συμπερασμάτων τα οποία θα είναι χρήσιμα στους εργαζόμενους, ώστε με το πέρας των ειδικών αυτών συνθηκών να συνεχίσουν δυναμικά την καριέρα και τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, καθώς και τις διοικήσεις των εταιρειών να προβούν στην επικαιροποίηση των πολιτικών οι οποίες αφορούν τις συνθήκες εργασίας την εποχή του Covid-19.

Εδώ μπορείτε να συμμετέχετε στην έρευνα, μέσα από την ολιγόλεπτη απάντηση του ερωτηματολογίου.

Τα αποτελέσματα της έρευνας «Βαρόμετρο για τις συνθήκες εργασίας στην εποχή του Covid-19» θα ανακοινωθούν άμεσα από την ιστοσελίδα της KPMG στην Ελλάδα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ KPMG

Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 147 χώρες και περιοχές και απασχολούμε 219 000 άτομα σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι ανεξάρτητες εταιρείες-μέλη του δικτύου της KPMG είναι συνδεδεμένες με την KPMG International Cooperative (KPMG International), μια ελβετική εταιρεία. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια.

Comments are closed.