Στέλιος Καζαντζίδης: 18 χρόνια μετά, ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στο μεγάλο μας λαϊκό τραγουδιστή με δύο συναυλίες, στο Βεάκειο και Ευριπίδειο Θέατρο, την Κυριακή 14 Ιουλίου και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019.

Στέλιος Καζαντζίδης: 18 χρόνια μετά, ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στο μεγάλο μας λαϊκό τραγουδιστή Στέλιο Καζαντζίδη με δύο συναυλίες την 14 Ιουλίου 2019 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας. Συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού:

Θέμης Αδαμαντίδης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Κατερίνα Στανίση, Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Βάσω Χατζή, Λεωνίδας Βελής, Στέλιος Περπινιάδης, Δημήτρης Κοντογιάννης, Μπάμπης Καραπέτης, Νότης Θαλασσινός

Ο Στέλιος Καζαντζίδης υπήρξε ένας από τους λίγους τραγουδιστές, που κέρδισαν αδιαφιλονίκητα τον τίτλο του λαϊκού ερμηνευτή.

Αγαπήθηκε φανατικά, μπήκε στις καρδιές και στα σπίτια των ανθρώπων, τραγουδήθηκε όσο λίγοι και χάρισε το αίσθημα της οικειότητας σε όσους ένιωσαν ότι τραγουδά για εκείνους. Με τη μοναδική υφή της φωνής του κατάφερε να εκφράσει τις αγωνίες, τους φόβους, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς ανθρώπων, για τους οποίους η επιβίωση ήταν πολύ δύσκολη. Οικονομικά και κοινωνικά αποκλεισμένοι, πρόσφυγες, εργάτες, όλοι αγωνιστές της καθημερινότητας αναζητούσαν στα τραγούδια του παρηγοριά για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν καθημερινά .

Και το κοινό του, βέβαια, δεν περιορίζονταν μόνο σε αυτούς.

Γιατί ο Καζαντζίδης τραγούδησε τον έρωτα και τις μικρές χαρές της ζωής σε δημιουργίες κορυφαίων συνθετών και στιχουργών που αγαπήθηκαν και λατρεύτηκαν από όλο τον κόσμο και που εξακολουθούν ακόμα να μας συγκινούν.

Στέλιος Καζαντζίδης: 18 χρόνια μετά – Δύο μεγάλες συναυλίες

Οι συναυλίες:

  • Βεάκειο Θέατρο (Πειραιάς): Κυριακή 14 Ιουλίου 2019, στις 21:00.
  • Ευριπίδειο Θέατρο (Σαλαμίνα): Κυριακή 25 Αυγούστου 2019, στις 21:00.

Τραγουδάνε για τον Στέλιο της καρδιάς μας οι:

Θέμης Αδαμαντίδης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Κατερίνα Στανίση, Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Βάσω Χατζή, Λεωνίδας Βελής, Στέλιος Περπινιάδης, Δημήτρης Κοντογιάννης, Μπάμπης Καραπέτης, Νότης Θαλασσινός

Μπουζούκι: Μανώλης Καραντίνης

Μουσική επιμέλεια: Φαίδων Λιονουδάκης

Τιμή εισιτηρίων: 12,00 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: Ταμεία Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, Πολυχώρος Αυλαία (Πασαλιμάνι), Viva, Public

* Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα 

Σχετικά άρθρα:

https://umano.gr/maria-farantouri-giannis-stankoglou-sto-irodeio/
https://umano.gr/erotokritos-tou-dimitri-marami-sto-theatro-vraxon/
https://umano.gr/festival-mousikis-domatiou-saronikou/
https://umano.gr/to-festival-filippon-afieromeno-stin-odysseia-tou-omirou/

Comments are closed.