Ο Ερωτόκριτος του Δημήτρη Μαραμή, βασισµένο στο πρωτότυπο αριστούργηµα του Βιτσέντζου Κορνάρου, την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 στο Θέατρο Βράχων.

Η μουσική του Ερωτόκριτου του Δημήτρη Μαραμή έχει διαγράψει μία μεγάλη πορεία μέσα στο χρόνο. Ξεκινώντας από θεατρική μουσική το 2011 στο Ακροπόλ, σύγχρονο ελληνικό μιούζικαλ ανάθεση της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ το 2017 και φτάνοντας στην πλήρη συναυλιακή του μορφή με τους Vamos Ensemble από την Κρήτη, το 2019. 

Το ανανεωμένο ενορχηστρωτικά και ειδικά διασκευασμένο κρητικό έργο του Δημήτρη Μαραμή από τον Θανάση Παπαθανασίου για το νέο μουσικό σχήμα των Vamos Ensemble, με τους καταξιωμένους ερμηνευτές Θοδωρή Βουτσικάκη (Ερωτόκριτος), Ελένη Δημοπούλου (Αρετούσα), Ιωάννα Φόρτη (Παραμάνα), Gautier Βελισσάρη (Πολύδωρος)  και Κωστή Μαυρογένη (Ρήγας) συνεχίζει αναγεννημένο τη δυναμική του πορεία, στο πλαίσιο του Έτους Ερωτόκριτου 2019.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε η πρεμιέρα του Ερωτόκριτου με τους Vamos Ensemble στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» τον Μάιο στα Χανιά, το έργο ξαναζητήθηκε να παιχτεί σε απόσταση ενός μήνα μόνο, στην Ανατολική Τάφρο Χανίων, όπου κατακλύστηκε από κόσμο!

Και τώρα ήρθε η στιγμή, το έργο στη νέα του προσέγγιση να παρουσιαστεί στην Αθήνα, καθώς την Παρασκευή 12 Ιουλίου ο Ερωτόκριτος ανεβαίνει στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» για μία μοναδική συναυλία!

H µουσική σύνθεση του Ερωτόκριτου από τον Δηµήτρη Μαραµή απέσπασε διθυραµβικές κριτικές κι ενθουσίασε το κοινό.

Οι Vamos Ensemble είναι ένα μουσικό σύνολο με όψη και σύνθεση μικρής συμφωνικής ορχήστρας που αποτελείται από δεκαέξι μουσικούς οι οποίοι κατοικούν στην Κρήτη. Πρωτοεμφανίστηκαν πριν από πέντε χρόνια και έχουν σαν ορμητήριο το χωριό του Βάμου στα Χανιά. Ερμηνεύουν μουσικές του κόσμου, δοσμένες με τη γνησιότητα και τον αυθορμητισμό των ιδιαίτερων και σύγχρονων ενορχηστρώσεων τους, δημιουργώντας ένα μοναδικά δικό τους χαρακτηριστικό ήχο.

*Η παράσταση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Ερωτόκριτος του Δηµήτρη Μαραµή στο Θέατρο Βράχων

Φεστιβάλ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ | Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη»

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 | Ώρα έναρξης 21:30 | Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:15. 

Τιμές εισιτηρίων:

Κανονικό εισιτήριο:13 ευρώ προπώληση | 15 ευρώ ταμείο

Φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων: 10 ευρώ προπώληση | 12 ευρώ ταμείο

Ειδικές τιμές για Συλλόγους. 

Προπώληση στα Public και στην Πανεπιστημίου 39,

ηλεκτρονικά στην ticketsevices.gr, τηλ. 210 7234567 

Promo video 

Σχετικά άρθρα:

https://umano.gr/maria-farantouri-giannis-stankoglou-sto-irodeio/
https://umano.gr/street-mode-2019-sto-limani-thessalonikis/
https://umano.gr/stomp-oi-vasiliades-tou-rythmou-se-athina-kai-thessaloniki/
https://umano.gr/festival-mousikis-domatiou-saronikou/

Comments are closed.