Το τραγούδι Οδύσσεια είναι το νέο single του Γιώργου Δημητριάδη, σε στίχους του καλού του συνεργάτη Κώστα Τηλαβερίδη. Η μουσική και η ερμηνεία είναι του ίδιου του τραγουδοποιού.

Δεν με νοιάζει: Το νέο single του Γιώργου Δημητριάδη

Innerspeaker: Into The Voodoo Lab

Κλείστε μας μέσα: Το νέο τραγούδι του Φίλιππου Πλιάτσικα

Ο Γιώργος Δημητριάδης παραμένει συνεπής στο εποχιακό ραντεβού με το κοινό του, σε μια πορεία που άρχισε από το Φθινόπωρο με  την εξαιρετική μπαλάντα «Και μη νομίζεις» και το χειμερινό δυναμικό τραγούδι «Δεν με νοιάζει». Ο αγαπημένος rocker επανέρχεται στο απόγειο της άνοιξης με μία αέρινη, ρυθμική pop μπαλάντα με τίτλο «Οδύσσεια».

Αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι είναι ανεξάντλητος και σταθερά δημιουργικός πρεσβευτής της pop-rock σκηνής, δημιουργώντας πάλι ένα πολύ όμορφο και πρωτότυπο τραγούδι που ρέει αβίαστα και εισάγει από τις πρώτες νότες τον ακροατή στον ονειρικό του κόσμο.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας

Ένας σύγχρονος πολυμήχανος σύγχρονος Οδυσσέας είναι αυτή τη φορά ο «ήρωας» του στιχουργού Κώστα Τηλαβερίδη. Ένας ήρωας που κατέχει την τέχνη της επιβίωσης και αποδεικνύεται ιδιαίτερα επίκαιρος στην αδιανόητη εποχή που ζούμε.

Θα σωθώ κόντρα στον καιρό
Κάτι θα σκεφτώ σαν τον Οδυσσέα

Ο Γιώργος Δημητριάδης συνθέτει με ακάματη έμπνευση, δίνοντας για μία ακόμη φορά δείγματα της μεγάλης δημιουργικής του άνεσης και της ικανότητάς του να διακρίνει τη μουσική που κρύβουν οι λέξεις και να ερμηνεύει με τον διακριτό τρόπο του, αρθρώνοντας το λόγο με αξιοζήλευτη διαύγεια.

To video clip που συνοδεύει την «Οδύσσεια», είναι μια πρωτότυπη δημιουργία της ello DESIGN και είναι γεμάτο από χρώμα και ρυθμό, απεικονίζοντας με ανατρεπτικό και ευφάνταστο τρόπο την ιστορία του τραγουδιού.

Η «Οδύσσεια» είναι το ελπιδοφόρο soundtrack που θα συνοδεύσει την επάνοδο της ζωής στην πόλη, μετά τον πολυήμερο λήθαργό της. Το single κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή από το Ogdoo Music Group.

Οδύσσεια: Το νέο single του Γιώργου Δημητριάδη

Στίχοι

Κώστας Τηλαβερίδης

Μουσική

Γιώργος Δημητριάδης

Φωνητικά

Βικτωρία Νικολαΐδου

Βίκυ Αρχοντούλη

Δημήτρης Μανακίδης

Φωνή, φωνητικά, ακουστική κιθάρα

Γιώργος Δημητριάδης

Ενορχήστρωση, πλήκτρα, μπάσο, κιθάρες

Γιώργος Σιμάτος

Παραγωγή, ηχοληψία, μίξη

Γιώργος Σιμάτος @στούντιο Παράκτιο

Mastering

Chris Parmenidis  @Mastering- London U.K

ARTWORK

Ello DESIGN – Stoodio.gr

Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Νικολάου

Ακούστε το single εδώ. 

Comments are closed.