Το τραγούδι «Δεν με νοιάζει» είναι το νέο single του Γιώργου Δημητριάδη, σε στίχους, μουσική και ερμηνεία του ίδιου.

X Hotel: Η τελευταία δουλειά του Ορέστη Ντάντου

Κώστας Λειβαδάς – Ανδριάνα Μπάμπαλη στη Σφίγγα

The Long Beach Festival, το νέο μουσικό γεγονός

Μετά την φθινοπωρινή, επίσης ψηφιακή κυκλοφορία, της εξαιρετικής μπαλάντας «Και μη νομίζεις» ο αγαπημένος rocker επανέρχεται, παρουσιάζοντας στις παρυφές της άνοιξης, το δυναμικό «Δεν με νοιάζει» για να ταράξει για μία ακόμη φορά τα μακάρια ύδατα της ελληνικής ποπ – ροκ σκηνής και να ξορκίσει με τον ρυθμό του κάθε γκροτέσκο φόβο.

Ο Γιώργος Δημητριάδης έχει ένα μοναδικό τρόπο να κινείται με χαρακτηριστική άνεση σε όλο το φάσμα του ηλεκτρικού rock ήχου, που αποτελεί άλλωστε εκτός των άλλων, τον γενέθλιο μουσικό του τόπο.

Το «Δεν με νοιάζει» είναι ένα ερωτικό τραγούδι καταιγιστικού ρυθμού φτιαγμένο για ξέφρενους χορούς και ανθεκτικές φωνητικές χορδές. Τραγουδιέται και ακούγεται δυνατά!

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας

Μιλά για τον ακατανίκητο ερωτικό πόθο, που ανατρέπει τις βεβαιότητες, τις ήσυχες ζωές και τους καθωσπρεπισμούς όλων όσων τον βιώνουν με όλες τις αισθήσεις τους.

Ατίθασες κιθάρες, άψογη παραγωγή, σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα, λιτοί και εύστοχοι στίχοι και διαυγής ερμηνεία που πρέπει να διδάσκεται σε όλους τους νεόκοπους θιασώτες του είδους, είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του «Δεν με νοιάζει».

Ο Γιώργος Δημητριάδης εκτός από χαρισματικός συνθέτης είναι και δεινός αφηγητής καθημερινών ανθρώπινων ιστοριών στις οποίες έχει το ταλέντο δίνει την αίγλη μιας καθηλωτικής περιπέτειας.

Ακούστε και χορέψτε το «Δεν με νοιάζει», εκτός των ωρών κοινής ησυχίας, χαρείτε το χωρίς αναστολές!

Δεν με νοιάζει: Το νέο single του Γιώργου Δημητριάδη

Το τραγούδι «Δεν με νοιάζει» του Γιώργου Δημητριάδη, κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή από το Ogdoo Music Group.

Download it on iTunes:

Download it on Google Store:

Download it on Amazon:

Listen in Spotify:

Listen in Deezer:

Comments are closed.