Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μας αποχαιρετά με μία τελευταία επετειακή παράσταση στην Αθήνα, στο ANODOS Live Stage, την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022.

Δέκα γεγονότα που θέλεις να ουρλιάξεις

Ουκρανία: Η αναγούλα του πολέμου

Θα δικαιωθούν τα θύματα του #MeToo;

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, μετά από τα συνεχή sold out σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μας αποχαιρετά με μία τελευταία επετειακή παράσταση στην Αθήνα, την Παρασκευή 25 Μαρτίου στο ANODOS Live Stage.

Διακόσια συν ένα χρόνια μετά την επανάσταση των Ελλήνων, γιορτάζουμε γεμάτοι περηφάνια την εθνική μας γιορτή, όπως της αρμόζει: μέσα από την πιο ανατρεπτική και καυστική Stand Up Comedy παράσταση της χρονιάς.

Ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος συναντά για δεύτερη φορά την «καυστική» πένα του Πιτσιρίκου και μας παρουσιάζουν την νέα Stand Up Comedy παράσταση «200 + 1 Χρόνια Δανεικά»

Ο Πιτσιρίκος και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δεν θα μπορούσαν να μην δώσουν πατριωτικό παρών στους εορτασμούς για τα διακόσια χρόνια από την ίδρυση του ελληνικού κράτους και αποφάσισαν να γράψουν την παράσταση με τίτλο «1821-2022, Διακόσια συν ένα Χρόνια Δανεικά».

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας

Βάζοντας τον πήχη ψηλά φιλοδοξούν να προσφέρουν περισσότερο γέλιο απ’ ότι οι επίσημες εκδηλώσεις του κράτους, σχεδόν αδύνατο σύμφωνα με ειδικούς εορτοσιολόγους. Στην απρόβλεπτη και προκλητική Stand Up Comedy παράσταση θα υπάρχει – όπως πάντα – κοινωνική και πολιτική σάτιρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα!

Στην παράσταση συμμετέχουν: μέλη της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο ANODOS Live Stage

Χριστόφορος Ζαραλίκος – «1821-2022, Διακόσια συν ένα Χρόνια Δανεικά»
Ημέρα: Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022
Έναρξη: 21:00, Διάρκεια: 120 λεπτά
Τόπος: ANODOS Live Stage, Πειραιώς 183, Αθήνα.

Κείμενο : Πιτσιρίκος – Χριστόφορος Ζαραλίκος
Ηχοληψία, video, προβολές: Άρης Πρόδρομος

Εταιρία παραγωγής: TMR Entertainment group
Εισιτήρια: 14 ευρώ
Προπώληση μέσω www.hahcomedy.com & viva.gr
Link προπώλησης: https://www.hahcomedy.com/shows/tickets/athens-anodos-live-stage/201xroniadanika
Πληροφορίες: Τηλ.: 2114185217

Comments are closed.