Ο μεγάλος Βρετανός καλλιτέχνης, Marc Almond, στο Christmas Theater την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023.

Καλλιτέχνες που ξεχώρισαν στην Eurovision

Τα αμφιλεγόμενα μουσικά βραβεία Γκράμι

Simple man: Μία μπαλάντα ύμνος της μουσικής

Ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της New Wave – Pop μουσικής των δεκαετιών 80s – 90s έρχεται στην Ελλάδα.

“Days of Pearly Spencer”, “Tainted Love”, “Something’s Gotten Hold of my Heart”, “A Lover Spurned”, “I Feel Love”, οι μοναδικές διασκευές του στα τραγούδια του Jacques Brel όπως το “If You Go Away” και άλλες μεγάλες επιτυχίες, από τον μοναδικό Marc Almond σε ένα δυνατό live!

Ο μεγάλος Βρετανός καλλιτέχνης, Marc Almond, που μετράει πάνω από σαράντα χρόνια καριέρας, έρχεται στην Αθήνα στις 28 Απριλίου, στο Christmas Theater.

Η φωνή των περίφημων Soft Cell και των Marc and the Mambas, έρχεται στην Ελλάδα γιορτάζοντας μια λαμπρή καριέρα σαράντα ετών! Τα σπουδαία φωνητικά του χαρίσματα συνδυάζονται με την ακαταμάχητη ικανότητα του να μετατρέπει σε θρίαμβο ατμοσφαιρικότητας ακόμη και το πιο αδιάφορο τραγούδι.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

O Marc Almond αποδεικνύει σε ένα best of live show τη μεγάλη του αξία τόσο ως μέλος των συγκροτημάτων που τον έκαναν γνωστό, όσο και ως solo τραγουδιστής, συνθέτης και performer.

Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό live με πολλά από τα κομμάτια που τον ανέδειξαν ως μία από τις σημαντικότερες φιγούρες της pop μουσικής, εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Ένα live που συνδυάζει την αίγλη του παρελθόντος με την ανάγκη της μουσικής εξέλιξης. Στις εμφανίσεις του, την υπέροχη φωνή του, συνοδεύει μετά από πολλά χρόνια μία full δυνατή μπάντα.

Οι διασκευές παίζουν μεγάλο ρόλο στην καριέρα του Almond. Από το ‘Tainted love’ ως το ‘Days of Pearly Spencer’ επιλέγει με προσοχή ξεχασμένα, αλλά ιδιόμορφα οικεία τραγούδια και στην κυριολεξία τα ανασταίνει και τους χαρίζει την πνοή του.

Ο Marc Almond στο Christmas Theater

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 στις 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΤΗΡΙΩΝ:

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ : 58 Ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 48 Ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 38 Ευρώ
Γ ΖΩΝΗ: 30 Ευρώ
Δ ΖΩΝΗ: 24 Ευρώ, Φοιτητικό – Ανέργων – Πολυτέκνων: 18 Ευρώ
ΘΕΣΕΙΣ ΑΜΕΑ (ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ): 18 ΕΥΡΩ

ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ,
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 211 77 01 700
ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΑΜΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ 211 77 01 700

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 211 77 01 700, WWW.VIVA.GR, WWW.CHRISTMASTHEATER.GR

Comments are closed.