Μια μοναδική βραδιά μας χάρισε ο Κώστας Μακεδόνας, με τα εξαιρετικά του τραγούδια, στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά.

Το τελευταίο δέντρο, του Βαγγέλη Νάκη

Κουβέντα με τον εξαίρετο Μενέλαο Λουντέμη

Η προέλευση και η ιστορία της Pop Punk

Ο Κώστας Μακεδόνας κατέθεσε για άλλη μια φορά ένα κομμάτι της ψυχής του. Tο βράδυ της περασμένης Δευτέρας(27/7/2020) στο Βεάκειο θέατρο του Πειραιά απέναντι σε ένα πολυπληθές κοινό, o Κώστας Μακεδόνας μας χάρισε μία αξέχαστη βραδιά.

Μια μοναδική βραδιά μας χάρισε ο Κώστας Μακεδόνας

Έχοντας αφετηρία το “Μόνο μια φορά” του Σταμάτη Κραουνάκη μας ταξίδεψε σε όλες του τις μεγάλες επιτυχίες. Από τα “Μαργαριτάρια” και το “Κάτσε καλά” μέχρι τη “Λίζα” και το “Μη μου λες αντίο” αλλά και σε πιο πρόσφατα υπέροχα τραγούδια. Το “Πλοία της γραμμής”, το “Δεν σου ανήκω” καθώς και το τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα και έχει ήδη αγαπηθεί “Να μ’ αγαπάς όσο κανείς”.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Ξεχωριστή στιγμή της συναυλίας η συνύπαρξη του Κώστα Μακεδόνα με τον Χρήστο Μάστορα σε ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στα τραγούδια του Νίκου Παπάζογλου.

Στο πλάι του, εκτός από την καλοδουλεμένη ορχήστρα που μας εξέπληξε και με τις ωραιότατες φωνές τους είχε τη νέα, ταλαντούχα τραγουδίστρια Αφροδίτη Χατζημηνά με την οποία ερμήνευσε και το “Αντικριστά”, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων ετών!

Η βραδιά έκλεισε με το κλασικό πλέον τραγούδι του “Το ποδήλατο” μέσα σε αποθέωση από τους απόλυτα ικανοποιημένους θεατές!

Φωτογραφίες: Γιάννης Κανελλόπουλος

Comments are closed.