Ο Κώστας Λειβαδάς στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα μαζί με την Ανδριάνα Μπάμπαλη. Για δύο εμφανίσεις, 13 και 20 Μαρτίου 2020. Φιλική συμμετοχή, ο Ρένος Χαραλαμπίδης στις 13/3 και ο Κώστας Μακεδόνας στις 20/3.

Ανδριάνα Μπάμπαλη, η αγαπημένη μας τραγουδίστρια

Ο τραγουδοποιός Κώστας Λειβαδάς στο Umano

Συνέντευξη του Ορφέα Περίδη στο Umano

Με αγαπημένα τραγούδια στις «αποσκευές» του, ο Κώστας Λειβαδάς θα εμφανιστεί τις Παρασκευές 13 και 20 Μαρτίου στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα. Μαζί του, η σταθερή συνεργάτιδα και καλή του φίλη Ανδριάνα Μπάμπαλη με σημαντικές στιγμές της από τη δισκογραφία της και τις κοινές τους αναφορές. Συμμετέχουν φιλικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης (13/3) και ο Κώστας Μακεδόνας (20/3).

Δύο ξεχωριστές βραδιές με όλα τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει με τη φωνή του Κώστα  ή με τη φωνή μεγάλων Ελλήνων ερμηνευτών, μαζί με τραγούδια που αγαπά από το λαϊκό μας τραγούδι και από όλον τον κόσμο.
Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας

Από το “Μοίρα μου έγινες” μέχρι το “Εγώ σ΄ αγάπησα εδώ” και από το “Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θεά”, το “Σαν να μη πέρασε μια μέρα” και το “Για να σε συναντήσω” ως το “Η επίμονη σου” και το “Είναι εντάξει μαζί μου” η γιορτή και το τραγούδι δεν σταματούν από την αρχή ως το τέλος.

Για πρώτη φορά θα ακουστούν και ακυκλοφόρητα τραγούδια από τον επερχόμενο νέο δίσκο του Κώστα και φυσικά το «Όσο δεν είμαστε μαζί». Tο πρώτο single του δίσκου που μοιράστηκε με την Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Μια μουσική παράσταση που επιστρέφει το κέντρο βάρους στο να ακούσεις και όχι να δεις και στο να τραγουδήσουμε όλοι μαζί, με τη μουσική και τα λόγια πρωταγωνιστές. Σας περιμένουμε ψάχνοντας πάντα την αλήθεια της συγκίνησης και της στιγμής

Παρέα με τον Κώστα παίζουν και οι μουσικοί:

Αιμίλιος Μπαριαμπάς (μπάσο)

Βαγγέλης Καλαμάρας (τύμπανα)

Kώστας Καββαδίας (κιθάρες)

Εννοείται πως απρόβλεπτοι καλεσμένοι και εκπλήξεις είναι πάντα… στο πρόγραμμα! 

Κώστας Λειβαδάς – Ανδριάνα Μπάμπαλη στη Σφίγγα

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής   (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845   

sfigamusic@gmail.com
Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Comments are closed.