Οι Φωνές Θιάσου είναι το νέο άλμπουμ του Σταύρου Σιόλα που αποτελείται από οκτώ ντουέτα και ένα σόλο. Ένας θίασος φωνών καλείται να ενσαρκώσει τους ήρωες των τραγουδιών.

Ο πολυτάλαντος Σταύρος Σιόλας στο Umano

Η καθηλωτική ερμηνεύτρια Ρίτα Αντωνοπούλου στο Umano

Ανδριάνα Μπάμπαλη, η αγαπημένη μας τραγουδίστρια

Εφτά χρόνια μετά τα Διόδια ο Σταύρος Σιόλας επιστρέφει με ένα άλμπουμ που έχει τίτλο «Φωνές θιάσου» και αποτελείται από οκτώ ντουέτα και ένα σόλο. Σε αυτό το φιλόδοξο εγχείρημα ένας θίασος φωνών καλείται να ενσαρκώσει τους ήρωες των τραγουδιών και να φωτίσει τις πανανθρώπινες ιστορίες τους.

Τους ερμηνευτές υπέδειξαν τα ίδια τα τραγούδια που λειτουργούν σαν μονόλογοι ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο αίσθημα η σαν διάλογοι με ρόλους διακριτούς. Φωνές συγγενικές, φωνές αντιθετικές η κάθε μια ένα διαφορετικό σύμπαν με το οποίο ο Σταύρος Σιόλας θέλησε να γειτονεύσει ερμηνευτικά και μουσικά. Οι ενορχηστρώσεις ατμοσφαιρικές και απρόσμενες, στήνουν το κινηματογραφικό σκηνικό μέσα στο οποίο εκτυλίσσονται οι ιστορίες των τραγουδιών.

Στίχους έχουν γράψει οι Πάνος Δημητρόπουλος, Κώστας Κατσώνας, Ηλίας Μάστορης, Μαρίτα Αλημίση, Σάννυ Μπαλτζή, Πόλυς Κυριάκου και Σταύρος Σιόλας.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας

Φωνές Θιάσου: Το νέο άλμπουμ του Σταύρου Σιόλα

Συμμετέχουν οι:
Ρίτα Αντωνοπούλου
Βιολέτα Ίκαρη
Αλκίνοος Ιωαννίδης
Ρένα Μόρφη
Ανδριάνα Μπάμπαλη
Μαρία Παπαγεωργίου
Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Μίλτος Πασχαλίδης

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη MINOS EMI / UNIVERSAL.

Βρείτε το album “Φωνές Θιάσου» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες.

Comments are closed.