Έξυπνες ιδέες/προτάσεις για δωράκια για τις γιορτές που απαιτούν ελάχιστα έως σχεδόν καθόλου χρήματα.

Από την Αντιγόνη Στεφανίδου

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που δεν αντέχουμε άλλο

Οι πιο αστείες και παιχνιδιάρικες ράτσες σκύλων

Οκτώ προτάσεις – ιδέες για νέα ριάλιτι

Κάθε χρόνο και χειρότερα που λένε! Τα εορταστικά δώρα που προσφέρουμε στους αγαπημένους μας τείνουν και αυτά να καταντήσουν πολυτέλεια για λίγους. Και πόσο άσχημα αισθανόμαστε όταν κάποιος μας κάνει ένα δώρο και εμείς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα για να ανταποδώσουμε.

Υπάρχει τρόπος να χαρίσουμε δώρα στους αγαπημένους μας, χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα; Υπάρχει και μάλιστα, με ελάχιστα χρήματα ή και χωρίς. Μία σειρά από έξυπνες ιδέες/προτάσεις για δωράκια που ίσως αυτές τις γιορτές να μας λύσουν τα χέρια.

Έξυπνες ιδέες για δωράκια

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας
Το πουγκί των ευχών

Το πουγκί των ευχών

Για τους αγαπημένους μας ανθρώπους πάντα ευχόμαστε τα καλύτερα. Γράφουμε δώδεκα ευχές σε διάφορα χρωματιστά χαρτιά. Τα βάζουμε σε ένα πουγκί με έναν ωραίο φιόγκο και το χαρίζουμε με πολλή αγάπη. Επισημάνουμε στο πρόσωπο που δωρίζουμε το πουγκί πως θα πρέπει να τραβάει τυχαία μία ευχή κάθε μήνα.

Κουτιά Αναμνήσεων

Κουτιά Αναμνήσεων

Τα κουτιά αναμνήσεων μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ έξυπνο και συγκινητικό δώρο. Συγκεντρώνουμε αναμνήσεις μιας ζωής μέσα από φωτογραφίες, αγαπημένα αντικείμενα, ευχετήρια σημειώματα ή, απλά, σημειώσεις που είχαν τοποθετηθεί κάποτε πάνω στο ψυγείο. Φτιάχνουμε ένα αυτοσχέδιο κουτί ή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ακόμα και μια παλιά κάλτσα. Τοποθετούμε μέσα στο κουτί όλα τα αναμνηστικά και το δωρίζουμε με πολλή αγάπη.  

Ευχετήριες Κάρτες

Ευχετήριες Κάρτες

Οι ευχετήριες κάρτες κυρίως λόγω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έχουν χάσει λίγο την αξία τους. Μπορούν όμως να την ξανά κερδίσουν. Αγοράζουμε μία όμορφη ευχετήρια κάρτα. Μέσα σε αυτήν γράφουμε όλα μας τα συναισθήματα, πράγματα που σκεφτόμαστε αλλά δε τα λέμε. Μία εξομολόγηση, μία απελευθέρωση συναισθημάτων, λόγια που όλοι έχουμε ανάγκη να ακούσουμε ή να πούμε μέσα στην καθημερινότητά μας. Δίνουμε στην κάρτα μία ανεκτίμητη αξία απλά γράφοντας τα συναισθήματα μας και τη χαρίζουμε με πολλή αγάπη.

Πρόσωπο ή ζωάκι έκπληξη

Πρόσωπο ή ζωάκι έκπληξη

Όλοι έχουμε στη ζωή μας ένα πρόσωπο που αγαπάμε αλλά τυχαίνει για διάφορους λόγους να έχουμε χαθεί. Μπορεί να ευθύνεται ένας καβγάς, μία παρεξήγηση ή απλά μια μεγάλη απόσταση… Ας τολμήσουμε να βρούμε το πρόσωπο που θα ήθελαν να δουν οι αγαπημένοι μας και κανονίσουμε μία συνάντηση/έκπληξη ανάμεσα στους δύο.

Αν η λύση του προσώπου δεν είναι εφικτή ας τολμήσουμε να χαρίσουμε ένα αδέσποτο ζωάκι. Μία πράξη που δεν κοστίζει τίποτα και παράλληλα θα έχουμε προσφέρει σε ένα ζωάκι μία αγκαλιά.

Αγαπημένα τραγούδια/ταινίες

Usb-Αγαπημένα τραγούδια/ταινίες

Δώρο απλό και διαχρονικό, με μεγάλη συναισθηματική αξία. Συγκεντρώνουμε αγαπημένα τραγούδια, ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές των προσώπων που αγαπάμε και τους δωρίζουμε ένα cd/στικάκι που θα τους συντροφεύει πάντα και όλες τις ώρες.

Σε έναν κόσμο που τα υλικά αγαθά μας έχουν κατακλύσει, τολμήστε να δώσετε αξία στα ανθρώπινα συναισθήματα και δε θα χάσετε!

Comments are closed.