Δέκα φωτογραφίες για τους ρομαντικούς κατά τη δύση του ηλίου, με διάφορα ειδυλλιακά τοπία. Ένα φωτογραφικό ταξίδι στον ρομαντισμό.

Από την Κωνσταντίνα Παππά

Η Σεβίλλη μέσα από δέκα φωτογραφίες

Γιατί πρέπει να ταξιδέψετε στην Φλωρεντία; – Φωτογραφικό υλικό

Φωτογραφική ξενάγηση στην Πράγα

Ο ήλιος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «γιατρός». Έχει τη μοναδική ικανότητα να μας φτιάχνει τη διάθεση, να διώχνει μακριά άσχημες σκέψεις και συναισθήματα, να μας “ζεσταίνει” τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Σημαντικό κομμάτι από αυτά τα παιχνιδίσματα του ήλιου είναι τα ηλιοβασιλέματα. Και ποιος δεν έχει αναμνήσεις από ένα ηλιοβασίλεμα; Ένα ρομαντικό δείπνο, μία εξομολόγηση, ένα πάρτι στην παραλία, μία παραδοσιακή οικογενειακή εκδρομή στη θάλασσα που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Κάποιο ραντεβού την ώρα του ηλιοβασιλέματος ή στον Λυκαβηττό τη στιγμή που μαζεύεται όλη η παρέα για τη συναυλία και ο ήλιος αρχίζει να δύει όσο τα αστεία δίνουν και παίρνουν.

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα/ταξίδι για τους ρομαντικούς από υπέροχες φωτογραφίες την ώρα του ηλιοβασιλέματος, από διάφορα μέρη, οι οποίες θα σας ταξιδέψουν. Πολλά μέρη διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου ηλιοβασιλέματος, όπως για παράδειγμα η Σαντορίνη. Κατά τη δική μας άποψη, κάθε τόπος είναι μαγικός. Έχει τα δικά του χαρίσματα, το δικό του φυσικό περιβάλλον που είναι ο απαραίτητος καμβάς για το πανέμορφο αποτέλεσμα που μας αφήνει άφωνους.

Δέκα φωτογραφίες για τους ρομαντικούς

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Πειραιάς

Δέκα φωτογραφίες για τους ρομαντικούς

Θεσσαλονίκη

Δέκα φωτογραφίες για τους ρομαντικούς - Θεσσαλονίκη

Σαντορίνη

Δέκα φωτογραφίες για τους ρομαντικούς - Σαντορίνη

Ρόδος

Δέκα φωτογραφίες για τους ρομαντικούς - Ρόδος

Πάτρα

Δέκα φωτογραφίες για τους ρομαντικούς - Πάτρα

Καστοριά

Δέκα φωτογραφίες για τους ρομαντικούς - Καστοριά

Μετέωρα

Δέκα φωτογραφίες για τους ρομαντικούς - Μετέωρα

Χανιά

Κεφαλονιά

Πρέβεζα

 

Comments are closed.