Το X Hotel είναι η τελευταία ολοκληρωμένη δουλειά του Ορέστη Ντάντου, ο οποίος αποφάσισε να μη χρεώνονται οι επισκέπτες του, και έτσι το υλικό κυκλοφορεί ελεύθερο εκεί έξω.

“Καλωσορίσατε στο X Hotel.

Το ξενοδοχείο μας δεν προσφέρει τίποτα από όσα προσφέρουν όλα τα υπόλοιπα. Εδώ  μπαίνετε με δική σας ευθύνη και κανείς δεν ξέρει σε ποιο δωμάτιο θα μείνετε τελικά. Κάθε τραγούδι κι ένα δωμάτιο. Κάθε δωμάτιο κι ένας άνθρωπος, ένα νέο συναίσθημα.

Κάντε “check in”, υπομείνετε τη βροχή κι ας είναι άγρια, το “δωμάτιο 101” άλλωστε είναι πλήρως εξοπλισμένο και έτοιμο να υποδεχτεί κάθε ψυχή και σώμα, παρέα με όλα τα σημάδια, όλα τα παράσημα.

Το κατάλυμα βρίσκεται  στα κρυφά μέρη του εαυτού μας και είναι προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή από κάθε επισκέπτη που αναζητά τον εσωτερικό επαναπροσδιορισμό του, μέσω της ακρόασης”.

Ορέστης Ντάντος

Το X Hotel είναι η τελευταία ολοκληρωμένη δουλειά του Ορέστη Ντάντου, ο οποίος αποφάσισε να μη χρεώνονται οι επισκέπτες του, και έτσι το υλικό κυκλοφορεί ελεύθερο εκεί έξω.

Το X Hotel είναι το νέο υλικό του πάντα ευρηματικού και ασυγκράτητου Ορέστη Ντάντου ο οποίος έφτιαξε ένα ξενοδοχείο που τους χωράει όλους. Όλους. Με αφορμή το νέο υλικό αλλά και τα – αισίως και αναίμακτα – δέκα χρόνια από τον πρώτο προσωπικό του δίσκο “Είναι κι άλλοι σαν κι εμάς” ο Ορέστης μας προσκαλεί στην παρουσίαση – παράσταση που ετοίμασε αποκλειστικά και μόνο με κομμάτια από το ολόφρεσκο X Hotel αλλά και τραγούδια από όλη την έως τώρα πορεία του.

Είστε καλεσμένοι την Πέμπτη 2 Απριλίου στο club του Σταυρού του Νότου σε ένα live κυριολεκτικά εφ’όλης της ύλης το οποίο κυλάει μια κι έξω.

Αλήθεια, εσύ ποιο τραγούδι θες ν’ ακούσεις;

X Hotel: Η τελευταία δουλειά του Ορέστη Ντάντου

Σταυρός του Νότου club

Ώρα έναρξης: 21.30

Eίσοδος: 12 ευρώ (μπύρα|κρασί)

Συντελεστές:

Κώστας Χριστοδούλου : τύμπανα

Γιώργος Καρδιανός : ηλεκτρική κιθάρα

Λεωνίδας Πετρόπουλος : ηλεκτρικό μπάσο

Σταματία Φουρλεμάδη : τρομπέτα

Ηχοληψία: Σωτήρης Παπάκος

Φωτισμοί: Γιάννης Μπράτσης

Φωτογραφίες: Έφη Χουντή

Artwork: Λευτέρης Αποστολόπουλος

Ακούστε τον δίσκο στο youtube

Ακούστε τον δίσκο στο Spotify

Σχετικά άρθρα:

Οι μουσικοί που θα πλαισιώσουν τους Placebo στο Rockwave Festival
Sunny Days In A Cynical World: Νέο τραγούδι από τον Γιώργο Αβραμίδη
Η Λένα Πλάτωνος ζωντανά στο Temple
Star: Το νέο τραγούδι των Locomondo

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Comments are closed.