Αξέχαστες αγαπημένες καλοκαιρινές στιγμές γεμάτες συναισθήματα, ξενοιασιά και πολλά χαμόγελα. Ένα φωτογραφικό άλμπουμ με τις αναμνήσεις του καλοκαιριού.

Από την Μαριλένα Βλάχου

Τα αγαπημένα τραγούδια του καλοκαιριού

Οι καλοκαιρινές τροφές και τα θρεπτικά συστατικά τους

Η θάλασσα είναι σύμμαχος της υγείας μας

Το καλοκαίρι είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο αγαπημένες εποχές του χρόνου. Για πολλούς και διάφορους λόγους, αυτή η εποχή μας τονώνει και καλυτερεύει τη διάθεσή μας. Αισθανόμαστε πιο ξένοιαστοι, ξεκούραστοι, ανέμελοι και σίγουρα πιο χαρούμενοι.

Αποφάσισα να δημιουργήσω ένα φωτογραφικό άλμπουμ διακοπών με αξέχαστες αγαπημένες καλοκαιρινές στιγμές. Στιγμές που μας θυμίζουν γιατί αγαπάμε και ανυπομονούμε για το καλοκαίρι.

Αξέχαστες αγαπημένες καλοκαιρινές στιγμές

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.
Τα παιχνίδια στην άμμο

Αξέχαστες αγαπημένες καλοκαιρινές στιγμές

Πώς θα γινόταν να λείψουν από ένα καλοκαιρινό φωτογραφικό άλμπουμ τα παιχνίδια στην άμμο; Είτε πρόκειται για μία απλή ηλιοθεραπεία είτε για πραγματικά παιχνίδια, η άμμος, η θάλασσα και ο ήλιος, αποτελούν συνώνυμα του καλοκαιριού.

Οι βουτιές στη θάλασσα

Αξέχαστες αγαπημένες καλοκαιρινές στιγμές

Από τις πιο δυνατές και αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές είναι οι βουτιές μας στις θάλασσες. Το κολύμπι, τα παιχνίδια μέσα στα νερό, οι βουτιές από ψηλά, οι υποβρύχιες καταδύσεις …στιγμές μοναδικές που δύσκολα «αιχμαλωτίζονται» σε μία μόνο φωτογραφία.

Τα παγωτά

Ναι, ξέρω, θα μου πει κάποιος πως τα παγωτά τα βρίσκουμε όλες τις εποχές. Η λαχτάρα όμως για ένα παγωτάκι το καλοκαίρι είναι μοναδική. Να βιαστούμε να το φάμε για να μη λιώσει από τη ζέστη …και η γλύκα του να συνοδεύει την αλμύρα της θάλασσας.

Η ξενοιασιά

Η ξενοιασιά και η ανεμελιά του καλοκαιριού, δύο δυνατά συναισθήματα και τόσο έντονα!

Οι οικογενειακές στιγμές

Αξέχαστες αγαπημένες καλοκαιρινές στιγμές

Οι οικογενειακές στιγμές αποτελούν τη βάση ενός φωτογραφικού άλμπουμ. Λόγω των αδειών, οι γονείς έρχονται πιο κοντά με τα παιδιά τους και τα παιχνίδια δίνουν και παίρνουν.

Τα βράδια με φίλους στην παραλία

Είναι κάποιες στιγμές που δε χρειάζονται χρήματα για να περάσεις καλά και αυτές – τις περισσότερες φορές – είναι και οι πιο δυνατές. Όπως τα καλοκαιρινά βράδια μες τους φίλους σε κάποια παραλία, με τον απαλό ήχο της κιθάρας να μας συνεπαίρνει και να μας ταξιδεύει μακριά.

Οι διακοπές

Αξέχαστες αγαπημένες καλοκαιρινές στιγμές

Οι διακοπές σε ονειρεμένα μέρη, με νέες γεύσεις, πρόσωπα, συνήθειες… Ίσως η πιο δυνατή στιγμή όλου του καλοκαιριού να είναι η προετοιμασία των διακοπών, τουλάχιστον για όσους πηγαίνουν.

Οι βουτιές με τους μικρούς μας φίλους

Οι μικροί μας φίλοι ταξιδεύουν μαζί μας και μοιράζονται τη χαρά μας και τη δροσιά της θάλασσας… Μάλιστα κάποιες φορές είναι τόσο αστείοι που ξεχνάμε όλα μας τα προβλήματα.

Comments are closed.