Ξεκίνησαν τα πρώτα Livestreams στο Temple, με σκοπό να μας κρατήσουν την καλύτερη δυνατή συντροφιά, για όσο καιρό οι συναυλίες δεν θα μπορούν να γίνονται.

Οδύσσεια: Το νέο single του Γιώργου Δημητριάδη

Γιώργος Καζαντζής – Βασίλης Λέκκας: Ο μικρός Ναπολέων

Ίδρυμα Γουλανδρή: Μικρές Ξεναγήσεις για μεγάλους

Ξεκίνησαν τα πρώτα Livestreams στο Temple

“Το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί μια τέτοια περίοδο, θα ήταν να σταματήσει η μουσική. Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε από την μεριά μας στο να συνεχίσει.

Ξεκινάμε μια σειρά από livestreams, με σκοπό να σας κρατήσουμε την καλύτερη δυνατή συντροφιά, για όσο καιρό οι συναυλίες δεν θα μπορούν να γίνονται, τουλάχιστον όχι όπως τις θυμόμαστε και τις αγαπήσαμε.Το project δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό ενδιαφέρον και όλοι οι τεχνικοί, καλλιτέχνες και λοιποί συντελεστές εργάζονται αφιλοκερδώς για την υλοποίησή του.”

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Ξεκίνησε την Πέμπτη 14/5 το πρώτο livestream στο Temple με τους Omega Monolith και Manos Six + the Muddy Devil, με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Τα δύο σχήματα φιλικά προς το Temple, με το οποίο έχουν συνεργαστεί άπειρες φορές. Συγχαρητήρια στα παιδιά ήταν εξαιρετικοί! Αναμένουμε για το επόμενο livestream του Temple.

Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε, ή να συμμετάσχετε στο project με οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε στο e-mail prod@thetemple.gr

Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται πολλά ακόμη!

Next in line: Deaf Radio

Comments are closed.