Το θρυλικό ντουέτο παραγωγών JAM & LEWIS, για πρώτη φορά, σε δικό τους album. Με τον πολυβραβευμένο Babyface παρουσιάζουν το ντεμπούτο single τους “He don’t know nothin’ bout it“.

Run Away: Το νέο single του Sivert Høyem

Disco: Το νέο άλμπουμ της Kylie Minogue

Επιστρέφει δισκογραφικά ο Δημήτρης Ζερβουδάκης

Έχοντας ξεπεράσει τα μουσικά όρια μεταξύ των μουσικών ειδών πολλά χρόνια πριν, οι Jimmy Jam & Terry Lewis έχουν 16 Billboard Hot 100 No1 και έχουν λάβει περισσότερους από 100 πλατινένιους δίσκους (συμπεριλαμβανομένων των βραβείων Diamond). Ανάμεσα στις μεγαλύτερες επιτυχίες τους ως παραγωγοί ήταν τα πολύ επιτυχημένα άλμπουμ της Janet Jackson (όπως τα “Control”,  “Rhythm Nation 1814”, “Janet” και “The Velvet Rope”) ενώ έκαναν την παραγωγή στο τραγούδι της “Again” από την ταινία “Poetic Justice”, κερδίζοντας υποψηφιότητα για Όσκαρ στην κατηγορία “Best Original Song.”

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας

Έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Elton John, Barry White, Lionel Richie, Luther Vandross, Boyz II MenSpice GirlsTLCMary JBlige και πολλούς άλλους ενώ δημιούργησαν το “Welcome To The World” – το μουσικό θέμα των τελετών έναρξης των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 1996. 

Κατά τη διάρκεια της πορείας τους έχουν κερδίσει αμέτρητες διακρίσεις όπως 5 βραβεία Grammy, η εισαγωγή τους στο Songwriters Hall of Fame, το NAACP Image Award και το “Legend Award” στα Soul Train Awards 2019 κ.ά.

Με τον πολυβραβευμένο Babyface παρουσιάζουν το ντεμπούτο single τους “He don’t know nothin’ bout it”.

Το 2020 οι Jimmy Jam & Terry Lewis, οι θρυλικοί παραγωγοί  κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στην πρώτη γραμμή και σε συνεργασία με τον Babyface παρουσιάζουν το πρώτο τους single, “He Don’t Know Nothin’ Bout It”. 

Σχετικά με τη αυτή την συνεργασία οι Jimmy Jam & Terry Lewis δηλώνουν: « Αναγνωρίζεις τη φωνή του Kenny αμέσως μόλις την ακούσεις και έδωσε στο κομμάτι μια τεράστια δυναμική. Το προετοιμάζαμε πολύ καιρό και ανυπομονούσαμε να το ακούσουν όλοι.» Ενώ ο Babyface προσθέτει: «Το να δουλέψω με τον Jimmy Jam και τον Terry Lewis ήταν μια εμπειρία. Υπήρχε ένα αμοιβαίος σεβασμός για τη δημιουργικότητα του άλλου … Άρα η μουσική βγήκε εύκολα και η αγάπη έρεε … »

Ο κόσμος της μουσικής μιλούσε για τις δυνατότητες αυτής της συνεργασίας από το περασμένο φθινόπωρο όταν ο Babyface παρουσίασε το “Icon Award” και τραγούδησε μαζί με τους Jimmy Jam & Terry Lewis στα βραβεία Soul Train 2019. Τώρα, εκπληρώνουν εκείνη την υπόσχεση.  Αυτή η ομάδα αποτελεί από μόνη της ένα γεγονός και δημιουργεί μεγαλύτερο ενθουσιασμό για το τι θα επακολουθήσει. 

Το πιο σημαντικό είναι πως με το “He Don’t Know Nothin ‘Bout It” γίνεται η έναρξη για τους Jimmy Jam & Terry Lewis ως καλλιτέχνες με το πρώτο ολοκληρωμένο τους άλμπουμ να έρχεται το 2021!  Περισσότερες πληροφορίες θα έρθουν σύντομα!

Κυκλοφορεί από την BMG.

Ακούστε το εδώ.

Αγοράστε το εδώ.

Comments are closed.