Επιστρέφει δισκογραφικά ο Δημήτρης Ζερβουδάκης με ένα ολοκαίνουργιο album “Του τρελού η ανάσα”. Του τρελού η ανάσα είναι μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της πορείας του.

Συνέντευξη του Δημήτρη Ζερβουδάκη στο Umano

Γιάννης Κορίζης – Μανώλης Μητσιάς: Οι Φάροι

10 Songs: Το νέο άλμπουμ των Travis

Με ένα ολοκαίνουργιο album επιστρέφει δισκογραφικά ο Δημήτρης Ζερβουδάκης. Το album “Του τρελού η ανάσα” είναι μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της πορείας του. 

Ο τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη, με την χαρακτηριστική βαθιά φωνή και τις ετερόκλητες επιρροές, παρουσιάζει ένα πλούσιο σε ήχους σύνολο από 16 τραγούδια που έρχονται από διαφορετικές μουσικές περιοχές, αποτυπώνοντας ένα ποικίλο αποτέλεσμα που αποφεύγει εσκεμμένα να καταταχτεί κάπου. 

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας

Η δημιουργία των τραγουδιών υπήρξε μια υπόθεση πολυπρόσωπη, παρείστικη, γεμάτη αυθορμητισμό, φρέσκιες ιδέες και μια σπάνια αίσθηση ελευθερίας. 

Στην σύνθεση της μουσικής συμμετείχαν μαζί με τον Ζερβουδάκη ο Ευριπίδης Μπέκος και ο Δημήτρης Χατζάκος. Στην στιχουργική πλευρά, συμμετέχουν οι Θωμάς Μπέκος, Απόστολος Λυκεσάς, Δημήτρης Χατζάκος, Δημήτρης Ζερβουδάκης. 

Αντίστοιχα πολλές είναι και οι φωνές που ερμηνεύουν τα τραγούδια, συμβάλλοντας στην πολυπρόσωπη ακρόαση του άλμπουμ. Η Γεωργία Νταγάκη, η  Ηλέκτρα Καράλη, η Μαρία Φραγκούλη και ο Θέμης Μπέκος, δίνουν ερμηνείες με προσωπικό στίγμα.  

Επιστρέφει δισκογραφικά ο Δημήτρης Ζερβουδάκης – Του τρελού η ανάσα

Ηχοληψία-Μίξη

Θέμης Μπέκος

Ενορχήστρωση

Ευριπίδης Μπέκος

Παραγωγή

Δημήτρης Ζερβουδάκης

Ακούστε το άλμπουμ από τις ψηφιακές πλατφόρμες

Comments are closed.