Το πιο σοκολατένιο φεστιβάλ επιστρέφει από τις 24 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 2 Ιανουαρίου 2022 στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ, στο Γκάζι.

Γευστικό ταξίδι στα γλυκά διαφόρων χωρών

Σοκολατοαπολαύσεις μέσα από διάφορες φωτογραφίες

Βελγικά σοκολατάκια, η αποθέωση της γεύσης

Το πιο σοκολατένιο φεστιβάλ επιστρέφει, αυτή τη φορά με την πιο χριστουγεννιάτικη διάθεση! Από τις 24 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 2 Ιανουαρίου 2022 το Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ στο Γκάζι μετατρέπεται σε ένα απολαυστικό σοκολατένιο παράδεισο με σκοπό να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους!

Το Chocolate Fest XMAS Edition επιστρέφει για τρίτη φορά για να φέρει κοντά μερικά από τα πιο αγαπημένα μας πράγματα στον κόσμο: τα Χριστούγεννα, την μουσική, τους παραμυθένιους γευστικούς πειρασμούς και φυσικά… την σοκολάτα!

Για δέκα μέρες, από τις 24 Δεκεμβρίου μέχρι τις 2 Ιανουαρίου το Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ στο Γκάζι μετατρέπεται σε ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι και φιλοξενεί την μεγαλύτερη γιορτή σοκολάτας στην Ελλάδα. Όπως κάθε χρόνο ζαχαροπλαστεία, εκθέτες, αγαπημένα σοκολατένια brands, pastry chefs και καλλιτέχνες της γεύσης έρχονται για να μας παρουσιάσουν τις μοναδικές γλυκές δημιουργίες τους και να μας ταξιδέψουν.

Παράλληλα happenings, παγοδρόμιο και γιορτινά dj set καθώς και πολλές εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν σύντομα ολοκληρώνουν το πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας

Το πιο σοκολατένιο φεστιβάλ επιστρέφει

Chocolate Fest XMAS Edition

Chocolate Fest XMAS Edition

Από τις 24 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 2 Ιανουαρίου 2022

Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ στο Γκάζι

Εισιτήρια  από 3.00ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr.

Comments are closed.