Εξαιρετικό καστ ηθοποιών, ιδιαίτερο σενάριο και ένα ενδιαφέρον trailer. Το νέο θρίλερ με τηΤζόντι Φόστερ, Hotel Artemis, φαίνεται συναρπαστικό. Αξίζει η αναμονή μέχρι τις 8 Ιουνίου που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα για να δούμε αν είναι πραγματικά όλα όσα υπόσχεται.

Επτά αξέχαστα ψυχολογικά θρίλερ

Τα δέκα καλύτερα θρίλερ που αξίζει να δείτε

Στη μνήμη ενός μικρού παιδιού, ένα αστυνομικό θρίλερ!

Το νέο θρίλερ με τηΤζόντι Φόστερ, Hotel Artemis

Υπόθεση του Hotel Artemis

Έτος 2028 και στους δρόμους τους Λος Άντζελες είναι η τρίτη νύχτα μίας βίαιης εξέγερση με αίτημα το καθαρό νερό. Μέσα σε αυτό το χάος τέσσερις άντρες βρίσκονται στη μέση μιας αποτυχημένης τραπεζικής ληστείας. Μετά από ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία, τραυματισμένοι, έχουν μόνο μία ελπίδα για να επιβιώσουν και πηγαίνουν στο  Hotel Artemis, ένα μυστηριώδες μέρος που είναι κάτι σαν νοσοκομείο αποκλειστικά για εγκληματίες.

“Getting out’s always tougher than getting in”. Με αυτή τη φράση «η είσοδος είναι πιο εύκολη από την έξοδο», καταλαβαίνουμε πως τα πράγματα για τους τέσσερις χαρακτήρες δε θα είναι εύκολα.  Η υπεύθυνη του ξενοδοχείου που όλοι αποκαλούν Νοσοκόμα (Jodie Foster), είναι υπερεξελιγμένη στις θεραπείες και κάνει κουμάντο εδώ τα τελευταία 22 χρόνια. Μπορεί να χειριστεί σχεδόν τα πάντα – εκτός από τον έξω κόσμο.

Ο σεναριογράφος Drew  Pearce (Iron Man 3) υπογράφει το σενάριο και για πρώτη φορά τη σκηνοθεσία.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας

Κατηγορία : Θρίλερ
Σενάριο: Drew Pearce

Ηθοποιοί: Jodie Foster, Sterling K. Brown, Sofia Boutellam, Jeff Goldblum, Brian Tyree Henry, Jenny Slate, Zachary Quinto, Charlie Day, Dave Bautista
Κυκλοφορία: 8 Ιουνίου

Comments are closed.