Τα δέκα καλύτερα θρίλερ που αξίζει να δείτε. Αν σας αρέσουν τα θρίλερ και οι ταινίες τρόμου γενικότερα, ετοιμάσαμε μία λίστα με δέκα ταινίες που επιβάλλεται να δείτε αν δεν το έχετε ήδη κάνει.  

Επτά αξέχαστα ψυχολογικά θρίλερ

Κορυφαίες ταινίες του νεότερου Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Οι καλύτερες μουσικές ταινίες που άφησαν εποχή

Τα δέκα καλύτερα θρίλερ που αξίζει να δείτε

10. Το Κάλεσμα (The Conjuring)

Δύο ερευνητές μεταφυσικών γεγονότων πηγαίνουν να βοηθήσουν μία οικογένεια σε ένα απομονωμένο σπίτι που στοιχειώνεται από μία σκοτεινή παρουσία. (ΗΠΑ, 2013).


9. Η Κάθοδος (The Descent)

Έξι γυναίκες θέλοντας να εξερευνήσουν τα αίτια ενός δυστυχήματος εγκλωβίζονται σε μία σπηλιά και προσπαθούν να επιβιώσουν από μία ομάδα ανθρωποφάγων πλασμάτων. (Αγγλία, 2005)


8. Μέχρι την κόλαση (Drag me to hell)

Μία υπάλληλος τραπέζης αρνείται να δώσει δάνειο σε μια ηλικιωμένη γυναίκα και εκείνη την καταριέται. (ΗΠΑ, 2009)


7. Κλείδωσες; (The Strangers)

Ένα ζευγάρι πηγαίνει να μείνει σε ένα απομονωμένο σπίτι για μερικές στιγμές χαλάρωσης, όταν εισβάλουν τρεις μεταμφιεσμένοι νεαροί με σκοπό να κάνουν τις ζωές τους κόλαση. (ΗΠΑ, 2008)


Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

6. REC

Η πλοκή του έργου εξελίσσεται μέσα από την κάμερα μίας δημοσιογράφου και του συνεργάτη της, ακολουθώντας την πυροσβεστική που δέχτηκε μία κλήση  διάσωσης σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων. (ΙΣΠΑΝΙΑ, 2007)


5. O εξορκιστής (The Exorcist)

Ένα μικρό κοριτσάκι δαιμονίζεται από ένα κακό πνεύμα και ένας ιερέας προσπαθεί να τη σώσει. Από τις πιο πετυχημένες ταινίες τρόμου όλων των εποχών. (ΗΠΑ, 1973)


4. Η ομίχλη του Carpenter (John’s Carpenter the fog)

Μία κωμόπολη ετοιμάζεται να γιορτάσει τα εκατό χρόνια από την ίδρυσή της όταν εμφανίζεται μία παράξενη ομίχλη που θέλει να πάρει την εκδίκηση της. (ΗΠΑ, 1980)


Σωτήρης Τσαφούλιας, ο δημιουργός της εξαιρετικής ταινίας Έτερος Εγώ στο Umano

Τα πιο εμπορικά animation όλων των εποχών

Δώδεκα ρομαντικές ταινίες για να ερωτευθείτε

3. Το Αυτό (ΙΤ)

Μικρά παιδιά αρχίζουν να εξαφανίζονται από μια πόλη και μία ομάδα εφήβων προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο ερχόμενοι αντιμέτωποι με έναν κακό κλόουν που εμφανίζεται κάθε είκοσι εφτά χρόνια. (ΗΠΑ, 2017)


2. Σε βλέπω (Saw)

Ένας διεστραμμένος δολοφόνος πριν σκοτώσει τα θύματά του τους δίνει μία ευκαιρία να ζήσουν προκαλώντας τους να παίξουν ένα παιχνίδι. (ΗΠΑ, 2004)


1. Seven

Ταινία θρίλερ, νουάρ, αστυνομική… ταινία που άλλαξε την πορεία σε ταινίες αυτού του είδους στον κινηματογράφο. Δύο αστυνομικοί, ένας ηλικιωμένος και ένας νεαρός, προσπαθούν να συλλάβουν ένα κατά συρροή δολοφόνο που επιλέγει τα θύματά του με βάση τα εφτά θανάσιμα αμαρτήματα. (ΗΠΑ, 1995)


Comments are closed.