Το ντουέτο Εκείνος & Εκείνος στο Σταυρό του Νότου την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020. Καλεσμένος ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Ένα από τα κορυφαία ντουέτα της Ελληνικής μουσικής σκηνής, οι Εκείνος & Εκείνος, που με τραγούδια που σημάδεψαν την εποχή μας. Μία καριέρα γεμάτη μεγάλες συνεργασίες και με πολλές διαχρονικές επιτυχίες. Οι Εκείνος και Εκείνος έρχονται στον Σταυρό του Νότου! Με όπλο την ακαταμάχητη δύναμη των τραγουδιών τους υπόσχονται πως θα περάσουν αυτοί καλά …αλλά και εμείς καλύτερα!

Μία αξέχαστη βραδιά γεμάτη από τα κλασσικά τους τραγούδια: «Αν η σιωπή μου», «Χειμωνιάτικα Μπαρ», «Άλλη μια φορά», «Τα Λόγια Κομμάτια», «Παραισθήσεις», «Χρώματα», «Eίπες», «Το Πάθος», «Eίσαι ό,τι έχω», «Δε Θυμάσαι», «Mιά Γυναίκα μόνο Ξέρει», «Μετανιώνω», «Αγάπη , τι δύσκολο πράγμα», «Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις» κ.ά. Αλλά και με τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο «Mέτρα με Τέχνη τον Καιρό». Και φυσικά, με αγαπημένα τους τραγούδια άλλων δημιουργών, παιγμένα με τον δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο, συνοψίζοντας έτσι τριάντα χρόνια δημιουργίας σε ένα άρτιο από κάθε άποψη πρόγραμμα που ενώνει καλλιτέχνες και κοινό… σαν μια παρέα !

Στον καινούργιο δίσκο των Εκείνος & Εκείνος “Mέτρα με Τέχνη τον Καιρό” συμμετέχουν οι: Παντελής Θαλασσινός, Βασίλης Παπακωνσταντίνου,  Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, BD Foxmoor (Αctive Member ), Φίλιππος Πλιάτσικας, Βασίλης Καζούλης και Πάνος Κατσιμίχας.

Το ντουέτο Εκείνος & Εκείνος στο Σταυρό του Νότου

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Καλεσμένος ο Δημήτρης Κοργιαλάς

Mαζί τους οι:

Μιχάλης Κεχαγιάς | Μπάσο + Φωνητικά
Βαγγέλης Κρίθαρης | Ηλεκτρ. κιθάρα + φωνητικά
Μάνος Παναγιώταρης | τύμπανα

Σταυρός του Νότου
Φραντζή & Θαρύπου 37, Αθήνα 117 43, Νέος Κόσμος

Τηλ: 210 9226975 | www.stn.gr
Ώρα έναρξης 22.30
Είσοδος 14ευρώ (μπύρα|κρασί)

Σχετικά άρθρα:

Εντίθ Πιάφ: Μια ζωή στο φως και στη σκιά
Κοινή ησυχία, στο θέατρο Διάνα
Οι Upon Revival παρουσιάζουν το άλμπουμ τους στο Temple
Ο Τελευταίος Αντάρτης στο Θέατρο Άβατον

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Comments are closed.