Οι Upon Revival παρουσιάζουν το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους ζωντανά στο Temple. Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020. Special guest: 10 Code.

Οι Upon Revival επιστρέφουν στη δισκογραφική και συναυλιακή δραστηριότητα. Στις 17 Ιανουαρίου δίνουν στη δημοσιότητα, μέσω ηλεκτρονικής κυκλοφορίας, το ομώνυμο ντεμπούτο full album τους. Έρχεται να επιστεγάσει την έντονη δραστηριότητα της μπάντας τα τελευταία χρόνια, που ξεκίνησε με την κυκλοφορία του “Epiphany” EP (Απρίλιος 2017) και στην συνέχεια ενδυναμώθηκε με τις ζωντανές εμφανίσεις του σχήματος σε φεστιβάλ – ορόσημα όπως το Chania Rock Festival (στο πλευρό των Blind Guardian, Septicflesh, Sailing to Nowhere και SL Theory) ή και το νεότερο Voices of the Mist στο Temple της Αθήνας.

Το νέο τους δισκογραφικό πόνημα αριθμεί συνολικά δώδεκα τραγούδια.

Οι Upon Revival μας παρουσιάζουν ένα νέο, ανανεωμένο ύφος, που εκτός από την προσθήκη μόνιμου πληκτρά στο line-up, σηματοδοτεί και την ηχητική στροφή του σχήματος σε πιο ροκ, εναλλακτικά και ατμοσφαιρικά ηχοτοπία, με κατά πολύ ωριμότερες συνθέσεις, που αναμφίβολα τους δίνουν την στόφα του επαγγελματισμού και της καλλιτεχνικής ωριμότητας, εφόδια τα οποία προδιαγράφουν μια λαμπρή πορεία στο άμεσο μέλλον του συγκροτήματος.

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, οι Upon Revival επιστρέφουν στο Temple, για να παρουσιάσουν το νέο τους υλικό στο Αθηναϊκό κοινό, σε μία συναυλία που αναμένεται να αναδείξει το νέο ποιοτικότερο πρόσωπό τους και να αποτελέσει τον προπομπό μιας ακόμη πιο έντονης και πετυχημένης μελλοντικής δραστηριότητας. Μην χάσετε την ευκαιρία να τους γνωρίσετε τώρα που κάνουν το επόμενο μεγάλο τους καλλιτεχνικό βήμα.

Την συναυλία θα ανοίξει το Αθηναϊκό εναλλακτικό heavy rock σχήμα των 10 Code, σε ένα διάλειμμα από τις ηχογραφήσεις της νέας δισκογραφικής του δουλειάς, που αναμένεται μέσα στο 2020.

Οι Upon Revival παρουσιάζουν το άλμπουμ τους στο Temple

Special guest: 10 Code

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Temple Athens (Ιάκχου 17, Γκάζι)

Πόρτες: 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

  • 6€ (προπώληση)
  • 8€ (ταμείο)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

  • Τηλεφωνικά στο 11876
  • Reload Stores
  • Seven Spots
  • Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
  • WIND
  • Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Viva Kiosk)
  • Yoleni’s Hellas (Σόλωνος 9, Αθήνα, τηλ.: 2122223623 – www.yolenis.com)
  • Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/temple/upon-revival-live

Σχετικά άρθρα:

Οι Boy Harsher επιστρέφουν στην Ελλάδα
Mute του Γιώργου Χρυσοστόμου στο Θέατρο Τζένη Καρέζη
Opera Chaotique – Άφησέ με να ‘ρθω μαζί σου
The Long Beach Festival, το νέο μουσικό γεγονός

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Comments are closed.