Το Sierra Mar είναι ένα εστιατόριο κυριολεκτικά χτισμένο πάνω στους λόφους της Καλιφόρνια. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα του κόσμου και όχι τυχαία.
Τι περιλαμβάνουν οι γεύσεις διαφόρων χωρών; |
Το εστιατόριο Sierra Mar ανήκει στο ξενοδοχείο Post Ranch Inn στην ακτή Big Sur της Καλιφόρνια.
Η ιστορία του Post Ranch φτάνει πίσω πολλές γενιές. Παλιά ήταν αγρόκτημα και άνηκε στην οικογένεια Ποστ. Άνοιξε επίσημα σαν ξενοδοχείο το 1992. Σταδιακά, κέρδισε την εμπιστοσύνη χιλιάδων επισκεπτών, τόσο για τις υψηλές παροχές όσο και για την τοποθεσία του.
Η θέα από το εστιατόριο Sierra Mar κόβει την ανάσα.
Δεν είναι τυχαίο πως επισκέπτες από όλο τον κόσμο έρχονται στο Sierra Mar τόσο για τις γεύσεις όσο και για την απεριόριστη θέα του. Το εστιατόριο συνδυάζει ένα γεύμα υψηλής αισθητικής και μια θέα τον Ειρηνικό ωκεανό που απλώνεται απλόχερα μπροστά μας.
Το Sierra Mar σερβίρει πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο. Ο πλούσιος μπουφές του πρωινού προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Σχετικά με το μεσημεριανό και το δείπνο θα πρέπει να κάνετε έγκαιρα κράτηση καθώς, λόγω μεγάλης ζήτησης, δύσκολα υπάρχει διαθεσιμότητα για τραπέζι.
Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας. |
Το Sierra Mar ψηφίζεται συνεχώς σαν ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου.
Το μενού του εστιατορίου αλλάζει καθημερινά για να διατηρούνται πάντα όλα τα πιάτα φρέσκα. Τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι από τους κήπους του αγροκτήματος, από τα γύρω βουνά και από μικρούς παραγωγούς. Τα θαλασσινά τα προμηθεύονται καθημερινά από τους ψαράδες της ακτής Big Sur.
Υπεύθυνη σεφ του εστιατορίου είναι η Ελίζαμπεθ Μάρεϊ. Η Μάρεϊ συνδυάζει στα πιάτα της την παράδοση της τοπικής κουζίνας και ένα μωσαϊκό πολιτισμικών επιρροών. Σε κάθε της πιάτο, ο γευσιγνώστης καταλαβαίνει απόλυτα τη γεύση κάθε συστατικού. Οι συνδυασμοί των χρωμάτων και των υλικών στα πιάτα της τα μετατρέπουν αυτόματα σε «παλέτες ζωγράφου».
Το εστιατόριο Sierra Mar έχει βραβευτεί για τα κρασιά του.
Το Sierra Mar διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές κρασιού στη Βόρεια Αμερική, με πάνω από 14.000 φιάλες. Έχει κερδίσει το περίφημο Grand Award του Wine Spectator. Η ομάδα κρασιού του εστιατορίου δίνει μεγάλη έμφαση τόσο στα κρασιά του Παλιού Κόσμου όσο και του Νέου, από την Ευρώπη στην Αυστραλία και από την Καλιφόρνια στην Ουάσιγκτον.
Tip! Μην παραλείψετε να δοκιμάστε τη γλυκιά σούπα με κρεμμύδια ή τη σούπα καλαμποκιού. Επίσης, συγκλονιστικά είναι τα ραβιόλια με αγκινάρα και το μπεργκερ Wagyu.
Περισσότερες πληροφορίες: https://www.postranchinn.com/dining/
Comments are closed.