Αυλαία για το Christmas Theater, με ένα υπέροχο πρόγραμμα για το 2021-2022 που περιλαμβάνει συναυλίες, χορό και θέατρο.

Πως να σωπάσω: Η πρωτότυπη μουσικοθεατρική παράσταση

7o Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου

Αφιέρωμα στο Γιώργο Σεφέρη στο Ηρώδειο

Μετά από ένα υπέροχο συναυλιακό καλοκαίρι στο City Garden Festival (το φεστιβάλ των sold out), μετά τις δύο μεγάλες παραγωγές στο Ηρώδειο (Συμφωνική Ορχήστρα Τσαϊκόφσκι και Gala μπαλέτου Ο Μαύρος Κύκνος), και καθώς μπαίνουμε σε φθινοπωρινό σκηνικό, που θα δώσει τη σκυτάλη σε ένα πιο αισιόδοξο χειμώνα, φτάνει η ώρα της επιστροφής στο Christmas Theater!

Το Christmas Theater ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό στις 6 Οκτωβρίου 2021 με το Gala Μπαλέτου Bolshoi- Mariinsky, «Black Swan – Ο Μαύρος Κύκνος», που μετά την sold out παράσταση στο Ηρώδειο, έρχεται για δύο παραστάσεις στο Christmas Theatre.

Μετά από ένα χρόνο, το υπέροχο θέατρο που δημιουργήθηκε με περισσή αγάπη και αληθινό μεράκι στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, ανοίγει και πάλι.  Ξεδιπλώνει τα θεατρικά καθίσματα, καθαρίζει τις βελούδινες μοκέτες, ανανεώνει τα καμαρίνια, δοκιμάζει φώτα και ήχο, ανοίγει την αυλαία και ετοιμάζεται για μια χρονιά γεμάτη ζωντανές παραστάσεις.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.
Αυτό τον ένα χρόνο που παρέμεινε κλειστό, το Christmas Theater έχει ανακαινιστεί πλήρως και σας περιμένει με μια νέα υπέροχη πλατεία καθώς και άνετα θεατρικά καθίσματα σε όλα τα θεωρεία!

Το City Village με τις ποικίλες γεύσεις και τα παιχνίδια θα λειτουργεί όλο το χρόνο παράλληλα με τις παραστάσεις ενώ η City Art Gallery στο φουαγιέ θα γεμίσει με μοναδικούς πίνακες και ακόμα περισσότερα ξεχωριστά αντικείμενα τέχνης.

Πρόγραμμα Christmas Theater 2021-2022

Το φετινό πρόγραμμα του Christmas Theater όπως έχει διαμορφωθεί έως αυτή τη στιγμή:

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ – Gala Μπαλέτου Bolshoi Mariinsky
Πέμπτη 7 & Παρασκευή 8 Οκτωβρίου

ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ της Κάρμεν Ρουγγέρη
Σάββατο & Κυριακή
9 – 10 | 16 – 17 | 23 – 24 | 30 – 31 Οκτωβρίου &
6 – 7 Νοεμβρίου

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
Δευτέρα & Τρίτη
11 – 12 | 18 – 19 | 25 – 26 Οκτωβρίου &
Παρασκευή 22 Οκτωβρίου,
Δευτέρα 1 και Τρίτη 2 Νοεμβρίου

Back Beat BEATLES
Τετάρτη 27 Οκτωβρίου

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
Πέμπτη 4 & Παρασκευή 5 Νοεμβρίου

SWAN LAKE on ice – Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ στον πάγο
Παρασκευή 12, Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Νοεμβρίου

EMMA SHAPPLIN – ALESSANDRO SAFINA
Σάββατο 20 Νοεμβρίου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
Δευτέρα 22 Νοεμβρίου

FRANK SINATRA and FRIENDS
Τετάρτη 24 Νοεμβρίου

LAS VEGAS MAGIC Festival
Σάββατο 27 Νοεμβρίου

ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ The Musical
Σάββατο, Κυριακή
4 – 5 | 11 – 12 και 18 – 19 Δεκεμβρίου

ABBA mania
Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ – ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου

GORAN BREGOVIC
Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου

Αφιέρωμα στον ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ
ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ και άλλοι
Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου

ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΟΤΣΑΡΤ της ΒΙΕΝΝΗΣ Βιεννέζικα Βαλς
Κυριακή 2 Ιανουαρίου

Η ΜΑΣΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΚΟΥΔΟΣ
Τετάρτη 5 Ιανουαρίου

Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ του ΝΤΙΣΝΕΫ
Με την ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΘΗΝΩΝ
Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Ιανουαρίου

Εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις του Christmas Theater πωλούνται στα:
www.ct.gr
τηλεφωνικά στο 211 – 77 01 700
και στο δίκτυο viva.gr
https://www.viva.gr/tickets/festival/olympiako-stadio-galatsiou/christmas-theater-2020-21/

Covid-19

Με αυτό το γνώμονα, το Christmas Theater (ακολουθώντας το παράδειγμα όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών θεάτρων) και με μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους θεατές αλλά και στην αποστολή του, θα λειτουργήσει ως μεικτός χώρος συνάθροισης κοινού, ακολουθώντας αυστηρά και υπεύθυνα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19.

Για την εγγύηση της υγείας και της ασφάλειας, το Christmas Theater αξιοποιεί την εμπειρία των προηγούμενων ετών λειτουργίας του καθώς και αυτή που απέκτησε τα δύο τελευταία καλοκαίρια με το City Garden όπου καθημερινά υποδεχόταν 800 άτομα και το οποίο λειτουργούσε με τις νέες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία.

Έτσι, έχει αναπτύξει και δοκιμάσει, πρακτικές που εξασφαλίζουν την άνετη πρόσβαση στο χώρο και την ανέφελη διασκέδαση εφαρμόζοντας παράλληλα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.  

Ειδικότερα:

Το Christmas Theater λειτουργεί με μέγιστη κάλυψη του 50% της χωρητικότητάς του, δηλαδή από τις 3.600 θέσεις που διαθέτει, ανοίγει προς πώληση μόνο τις 1800 θέσεις.

Όλες οι θέσεις είναι αριθμημένες ενώ τα εισιτήρια διατίθενται αποκλειστικά σε δυάδες.

Ακόμα παραπάνω, οι αποστάσεις μεταξύ των θέσεων είναι οι μέγιστες δυνατές: δηλαδή σε κάθε δυάδα θέσεων θεατών υπάρχουν δύο θέσεις κενές τόσο μπρος και πίσω, όσο και αριστερά και δεξιά (σχήμα «σταυρός») κάτι που εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή απόσταση μεταξύ των θεατών.

Όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά (προσωπικά) και μη μεταβιβάσιμα ενώ ο έλεγχος τους κατά την είσοδο είναι ανέπαφος (με χρήση scanner).

Η αίθουσα του Christmas Theater είναι μεγάλη και η απόσταση της οροφής από τα καθίσματα τεράστια, ώστε να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ανανέωσης του αέρα. Σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει το σύστημα εξαερισμού και θέρμανσης ανοικτού κυκλώματος με εισροή νωπού αέρα που εξασφαλίζει συνεχή ροή νέου καθαρού αέρα από έξω (ανανεώνει, ΔΕΝ ανακυκλώνει).

Πριν και μετά από κάθε παράσταση υλοποιείται απολύμανση όλων των χώρων που κινήθηκε το κοινό, ο θίασος και το τεχνικό προσωπικό με την μέθοδο Νεφελοψεκασμού – Ψυχρής Εκνέφωσης (Fogging – νέφωση Dalco100 πιστοποιημένη από τον ΕΟΔΥ).

Στους μεικτούς χώρους συνάθροισης έχουν – σύμφωνα με τη νομοθεσία – πρόσβαση:

Όσοι έχουν αποκτήσει ανοσία, δηλαδή είτε έχουν εμβολιαστεί (και με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο) κι έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους είτε έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες [Πιστοποιητικό Νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο με ισχύ που διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν].

Όσοι έχουν υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης της νόσου Covid-19 (PCR test ή rapid test) με αρνητικό αποτέλεσμα κατά τις τελευταίες 48 ώρες. Οι ανήλικοι θα προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self test από τους γονείς τους. Αυτές οι υποχρεώσεις ισχύουν για όλους άνω των δώδεκα (12) ετών.

Για τα παιδιά, από τεσσάρων (4) έως έντεκα (11) ετών είναι απαραίτητη δήλωση self-test τελευταίου εικοσιτετραώρου στην οποία προβαίνει είτε οποιοσδήποτε γονέας/κηδεμόνας.

Για την είσοδό τους στις παραστάσεις, οι θεατές πρέπει να επιδεικνύουν ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας. Το Christmas Theater δεν συλλέγει ούτε επεξεργάζεται κανένα προσωπικό δεδομένο μέσω της διαδικασίας ελέγχου των πιστοποιητικών καθώς χρησιμοποιεί την εφαρμογή «CovidFreeGr» που έχει θεσπίσει η πολιτεία (Η εφαρμογή δείχνει μόνο το όνομα του κατόχου του πιστοποιητικού, ενώ δεν κρατάει και δεν αποθηκεύει προσωρινά ή μόνιμα προσωπικά δεδομένα ή ιστορικό επαληθεύσεων).

Το Christmas Theater είναι αυστηρό και με τον εαυτό του.
Έτσι, πραγματοποιούνται καθημερινές εντατικές απολυμάνσεις στους κοινόχρηστους χώρους και στα WC, βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ.

Σε όλους τους χώρους του υπάρχουν αντισηπτικά χεριών.

Οι θεατές μπορούν και πρέπει να τα χρησιμοποιούν ώστε να τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής.
Διαθέτει πολυπληθές προσωπικό ταξιθεσίας και ασφαλείας, έτοιμο να δώσει λύσεις σε περίπτωση που παρατηρηθεί συνωστισμός.

Όλα και όλοι με τη σειρά τους

Προς αποφυγή του συνωστισμού, προτείνεται οι θεατές να προσέρχονται στους χώρους τουλάχιστον 60′ πριν την έναρξη των παραστάσεων.

Οι διαδρομές εισόδου και εξόδου των θεατών έχουν διαμορφωθεί με τέτοιον τρόπο ώστε σε κανένα σημείο να μην σημειώνεται μεγάλη συγκέντρωση κοινού, με την τήρηση απόστασης 1,5 μέτρου μεταξύ των θεατών κατά την προσέλευση και την αποχώρησή τους από τους χώρους.

Δεν υπάρχουν διαλείμματα στις παραστάσεις ενώ η αποχώρηση των θεατών από τους χώρους θα γίνεται σταδιακά και πάντα υπό τις οδηγίες της ταξιθεσίας. Οι θεατές θα πρέπει να φορούν μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης και παραμονής τους στον χώρο της παράστασης, από την είσοδο μέχρι και την έξοδό τους.
Τα κυλικείο λειτουργεί κανονικά εφαρμόζοντας όλες τις απαραίτητες οδηγίες απολύμανσης.
Τελικά, όλα είναι δυνατά, όταν τηρούνται οι κανόνες. Κανένας δεν αποκλείεται. Καμία νύχτα δεν θα είναι ίδια με τις άλλες. Καμία μαγεία δεν θα χαθεί. Κανένα παιδί δε θα χάσει το πνεύμα των Χριστουγέννων.
Γιατί όπως λέει και ο Κάρολος Ντίκενς: «Γεμίζω με το πνεύμα των Χριστουγέννων την ψυχή μου και προσπαθώ να κρατήσω αυτό το συναίσθημα όλο τον χρόνο..»

CHRISTMAS THEATER
Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου
Βεϊκου 137, Γαλάτσι
Τηλέφωνο: 211 77 01 700 και https://ct.gr/

Comments are closed.