Πώς αντέδρασαν οι φαν του Game of Thrones στο επεισόδιο τρία της όγδοης και τελευταίας σεζόν της σειράς;

Από την Μαριλένα Βλάχου

Game of Thrones: Τι είπαν οι ηθοποιοί για το τέλος της σειράς

Game of Thrones: Απορίες ενός τηλεθεατή

Το Game of Thrones και η όγδοη σεζόν

Προσοχή! Ακολουθούν spoilers.

Θα πρέπει να παραδεχτούμε πως το τρίτο επεισόδιο της όγδοης σεζόν ήταν αντάξιο των προσδοκιών μας. Η μάχη του Winterfell μας κράτησε σε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στα μελανά σημεία του επεισοδίου η υπερβολικά σκοτεινή εικόνα για την οποία αρκετοί τηλεθεατές παραπονέθηκαν. Για άλλους πάλι, ήταν δικαιολογημένη καθώς ο τίτλος του επεισοδίου ήταν The Long Night.

Οι σκηνές της μάχης ήταν συγκλονιστικές! Από τα πρώτα πλάνα παρακολουθούμε τον αήττητο στρατό των Ντοθράκι να εξαφανίζεται και να χάνει τη μάχη με τους νεκρούς. Όλοι καταλάβαμε τι θα ακολουθήσει! Η Καλίσι και ο Τζον Σνόου, οι βασικοί πρωταγωνιστές, ήταν χαμένοι στην ομίχλη του Νάιτ Κινγκ. Η Μπρίεν ούρλιαζε από τρόμο ενώ ακόμα και το Κυνηγόσκυλο έχασε τη ψυχραιμία του φωνάζοντας «Θα πεθάνουμε όλοι».

Και ενώ παρακολουθούμε μία ατέλειωτη και – φαινομενικά – χαμένη μάχη, ψάχνουμε να βρούμε μία ελπίδα. Ο Νάιτ Κινγκ με ένα ξόρκι μας αποτελειώνει, αφού αναστένει και πάλι τους νεκρούς, ακόμα και αυτούς που βρίσκονται θαμμένοι στις κρύπτες. Κάπου εκεί, όλοι σκεφτήκαμε πως ο Νάιτ Κινγκ είναι ο νικητής!

Ο Θίον Γκρέιτζοϊ και οι Σιδερογέννητοι προστάτευαν τον Μπραν σε μία μάχη χαμένη. Ο Θίον κερδίζει την τιμή του, θυσιάζοντας την ζωή του για αυτόν. Τώρα πια, δεν υπάρχει κανένας να προστατέψει τον Μπραν από τον Νάιτ Κινγκ. Με βήμα αργό, ο Νάιτ Κινγκ τον πλησιάζει και οι περισσότεροι πιστεύουμε πως ήρθε το σκοτάδι για την ανθρωπότητα και η λήθη θα κυριεύσει. Μέχρι που «πετάγεται» η Άρια Σταρκ και «παγώνει η υφήλιος».

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Ας δούμε τη σκηνή του θανάτου του Νάιτ Κινγκ:


Η αλήθεια είναι πως ήταν μία επική σκηνή της σειράς. Οι περισσότεροι φαν περιμέναμε τον «πρίγκιπα» Τζον Σνόου (ή Αίγκον Ταργκάριεν) ή την «πριγκίπισσα» Ντενέρις Ταργκάριεν να σκοτώσουν τον Νάιτ Κινγκ. Ποιες οι πιθανότητες ο Άρχοντας της Νύχτας να πεθάνει από παιδί, γένους θηλυκού και…με νταγκεράκι; Όπως αποδείχτηκε, πολλές!

Πώς αντέδρασαν οι φαν του Game of Thrones; Πώς αντέδρασαν τη στιγμή που η Άρια Σταρκ σκοτώνει τον Νάιτ Κινγκ;

Ακολουθούν επικές αντιδράσεις των φαν της σειράς.


Comments are closed.