Το Pariah είναι το νέο single του συγκροτήματος Furor από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο “Love”.

9ος Διαγωνισμός Κιθάρας Καλαμάτας – Γεράσιμος Μηλιαρέσης

Η Ταράτσα του Φοίβου COVID-19 Edition

Ρόδα είναι και γυρίζει: Μια ταινία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα

Οι Αθηναίοι hardcore metallers Furor έδωσαν μόλις στην δημοσιότητα άλλο ένα single από την επερχόμενη κυκλοφορία τους με τίτλο Love”. Το τραγούδι είναι το Pariah” και είναι ένα από τα πιο heavy δείγματα δουλειάς από το Αθηναϊκό συγκρότημα, από την αρχή της πορείας τους μέχρι και σήμερα.

Pariah, το νέο single του συγκροτήματος Furor.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας

Οι Furor δήλωσαν για το νέο τους σινγκλ, Pariah:

Pariah θα πει απόκληρος και ο συμβολισμός πίσω από αυτό είναι η θέση του ανθρώπου στην σύγχρονη κοινωνία, όπως και οι πιέσεις που δέχεται από τον θρησκευτικό ζυγό που ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα εδώ και αιώνες. Ο καθένας από εμάς θα πρέπει να χαράζει την δική του πορεία, ανεπηρέαστος από το περιβάλλον του και να φροντίζει να εξελίσσεται σε ατομικό επίπεδο, επιδιώκοντας την μόρφωση σε όλα τα επίπεδα, που άλλωστε αποτελεί και το κλειδί για την εσωτερική γαλήνη του.

Αν ποτέ έχετε νιώσει απόκληροι της κοινωνίας μας, μην το αφήνετε να σας καταβάλλει, μάλλον θα πει πως είστε πιο ξεχωριστοί απ’ όσο η κοινωνία μπορεί να αντέξει.”

Ο δυναμισμός του φαινομενικά απλοϊκού τίτλου του νέου δισκογραφικού πονήματος των Furor, έρχεται να συνοδεύσει κάποια από τα καλύτερα τραγούδια τους μέχρι σήμερα, και να μας θυμίσει όλα όσα αγαπήσαμε στον σκληρό και ακραίο ήχο των τελευταίων δεκαετιών.

Το “Love” είναι το τέταρτο full length album των Furor και στην μίξη και το mastering φέρει την υπογραφή του διεθνούς αναγνώρισης και κορυφαίου sound engineer Dean Hadjichristou (Parkway Drive, Obey the Brave, Protest the Hero κ.α.). Όπως φαίνεται από τα μέχρι στιγμής singles που έχουν δημοσιευθεί, το “Love” φέρει το heaviness του προκατόχου του, Architect the Invisible”, χωρίς εκπτώσεις, αλλά σε συνδυασμό με ένα νέο έντονο hard rock influenced μελωδικό στοιχείο που δίνει έναν ιδιαίτερο λυρισμό στο τελικό αποτέλεσμα.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι η 10 Ιουλίου 2020 σε limited CD και numbered LP, ενώ θα διανεμηθεί από την Ikaros Records. Του artwork επιμελήθηκε ο κιθαρίστας του σχήματος George Thomas.

Stream-άρετε το “Pariah” σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες εδώ: http://smarturl.it/listenfuror

Comments are closed.