Παράταση εμφανίσεων για τον Σταύρο Σαλαμπασόπουλο στο Athenaeum Κελάρι.Νέες παραστάσεις Παρασκευές 21 & 28 Δεκεμβρίου και 4, 11 & 18 Ιανουαρίου.

Μετά τη θερμή υποδοχή του κόσμου και τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι εμφανίσεις του στο φιλόξενο και φιλόμουσο Athenaeum Κελάρι, στο Θησείο, ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος παρατείνει τις εμφανίσεις του. «Μετακομίζοντας» από τις Πέμπτες στις Παρασκευές, ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος μας δίνει ραντεβού για 5 νέες παραστάσεις, προσαρμοσμένες στο εορταστικό κλίμα των ημερών, και με έναρξη την  Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου!

Στις παραστάσεις του στο ζεστό και φιλόξενο Κελάρι Athenaeum, o Σταύρος Σαλαμπασόπουλος  παρουσιάζεται Come Prima (μτφ. ‘Όπως Παλιά), με μια επιλογή κλασικών τραγουδιών από την ελληνική και διεθνή μουσική.

Από τον Φρανκ Σινάτρα στον Αντρέα Μποτσέλι, τον Ζακ Μπρελ και τον Έρος Ραμαζότι, τις αγαπημένες ιταλικές καντσονέτες του Μάριο Λάντσα αλλά και γνωστά τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Μουζάκης, Πλέσσας,  Ξαρχάκος), ένα προγράμμα αξιώσεων που υπόσχεται να μας ταξιδέψει νοερά στο λαμπερό μας παρελθόν αλλά και τις μεγάλες σκηνές της Αμερικής και της Ευρώπης. Μαζί του στο πιάνο ο εξαιρετικός μαέστρος Γιώργος Τσοκάνης.

Σκηνοθετική επιμέλεια / management: Νίκος Τσαούσης
Οργάνωση – Παραγωγή: ΑΚΑΝΘΟΣ International

INFO

Παρασκευές 21 & 28/12 και  4, 11 & 18/1
@ ΑTHENAEUM “Κελάρι”

(Ανδριανού 3, Θησείο – έναντι σταθμού ΗΣΑΠ | Τηλ.: 210 3210239)

Είσοδος: 10 ευρώ (χωρίς ποτό) | Προπώληση εισιτηρίων: Δίκτυo VIVA
Ώρα έναρξης: 21.30

Σχετικά άρθρα:

https://umano.gr/o-tenoros-stavros-salabasopoulos/
https://umano.gr/o-allan-harris-sto-half-note/ 
https://umano.gr/o-doros-dimosthenous-xristougenna-sto-megaro/ 
https://umano.gr/i-magda-varoucha-sto-stavro-tou-notou/ 
https://umano.gr/tango-tou-slavomir-mrozek-sto-theatro-olvio/

Comments are closed.