Οι Χοροσταλίτες στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019.

Το πρώτο Σάββατο του 2019,  5 Ιανουαρίου, η Αρχιτεκτονική στο Γκάζι παρουσιάζει, τους Χοροσταλίτες σ΄ ένα σεργιάνι σε όλη την Ελλάδα από την Θράκη ως την Κρήτη όπως έφερε και ο τίτλος του τραγουδιού τους που ξεχώρισε από την περσινή συμμετοχή τους στην Eurovision.   

O μεγάλος αλλά ζεστός χώρος της Αρχιτεκτονικής στο Γκάζι θα μετατραπεί σε ένα «Διονυσιακό χοροστάσι» βάζοντας φωτιά στα πόδια σας για να χοροσταλίσετε μαζί με τους Χοροσταλίτες  αφού θα σας παρασύρουν στη δύνη της μουσικής τους!

Οι Χοροσταλίτες είναι ένα μοντέρνο σχήμα πέντε μουσικών που αγαπούν και παίζουν παραδοσιακό και έντεχνο τραγούδι.  Το όνομα τους προέρχεται από την Ικαρία, από το Ικαριώτικο ρήμα «Χοροσταλίζω» που σημαίνει χορεύω διαρκώς, ασταμάτητα. Δημιουργούν δικά τους τραγούδια σε μουσική και στίχους βασισμένα πάνω στην παραδοσιακή μουσική, και ήδη κυκλοφορεί η δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο «Στη χώρα της Καρδιάς μας» από την Spider Music. Έχουν δώσει συναυλίες και παραστάσεις σε Αθήνα, επαρχεία, Ευρώπη μέχρι και Αμερική.

Το μουσικό σχήμα αποτελείται από τον Βασίλη Μεσσαριτάκη στα κρουστά, την τσαμπούνα και το τραγούδι, τον Φάνη Φωτόπουλο στο κλαρίνο, τη φλογέρα, το μπουζούκι και το τραγούδι, τον Τάσο Γουσέτη στο βιολί, το μαντολίνο και το τραγούδι, την Ρίτσα Ποζιού στο τραγούδι και τον Νικόλα Μπούτση στο λαούτο και την κιθάρα. 

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ
ΕΛΑΣΙΔΩΝ 6, ΓΚΑΖΙ  ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ 11854
Τηλ. κρατήσεων: 210 9014428

Τιμή εισόδου: 10,00 ευρώ (με κρασί ή μπύρα)

Σχετικά άρθρα:

https://umano.gr/xorostalites-me-xroma-kathara-elliniko-kai-paradosiako/ 
https://umano.gr/i-biografia-tou-patrogonikou-apo-to-dipethe-kabalas/ 
https://umano.gr/erofili-damianos-pantas-sta-logia-i-psyxi/

Comments are closed.