Οι Improvisation à la grecque στις “Ρίζες – Κεραμεικός” σε μία μοναδική εμφάνιση την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 στο “Μουσικό Δωμάτιο”.

Το συγκρότημα “Improvisation à la grecque” για μία μοναδική βραδιά θα εμφανιστεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στο Μουσικό Δωμάτιο στις Ρίζες – Κεραμεικός.

Οι τέσσερις μουσικοί ερμηνεύουν και διασκευάζουν τραγούδια από το παλιό και νέο ρεπερτόριο της ελληνικής σκηνής. Απροσδόκητες διασκευές που περιπλέκουν διάφορα μουσικά ιδιώματα όπως λάτιν, neo-soul, τζαζ, RnB, μέσα από ένα αυτοσχεδιαστικό διάλογο μεταξύ των μελών του γκρουπ. Ξεκινώντας με τραγούδια από την ρετρό εποχή της Ελλάδας, περπατώντας αργότερα στα 80s, 90s και στο τώρα, ντυμένα με σύγχρονους ρυθμούς και αρμονίες. Στόχος του κουαρτέτου η άμεση επικοινωνία, αλλά και η εμπειρία με την περιπέτεια στο άγνωστο, στοιχείο που χαρακτηρίζει την κάθε εμφάνιση του μοναδική.

Οι Improvisation à la grecque είναι οι Λόλα Γιαννόπουλου στο τραγούδι, Γιώργος Λιμάκης στο μπάσο και στην κιθάρα και ο Γιάννης Παπαγιαννούλης στα κρουστά. Συμμετέχει ο Δημήτρης Σεβδαλής στο πιάνο και στα πλήκτρα.

Δείτε τους εδώ.

Οι Improvisation à la grecque στις Ρίζες – Κεραμεικός

Λόλα Γιαννοπούλου : Φωνή

Γιώργος Λιμάκης : Μπάσσο / Κιθάρα

Γιάννης Παπαγιαννούλης : Κρουστά

Δημήτρης Σεβδαλής: Πιάνο / Πλήκτρα

ΡΙΖΕΣ – ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
Αγησιλάου 88 & Σαλαμίνος, 10435 Κεραμεικός
τηλ. 211 0133 135 – 
rizes.keramikos@gmail.com

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου – ώρα έναρξης: 22.00

Είσοδος: 5 ευρώ

Σχετικά άρθρα:

Η Θεοδοσία Τσάτσου στο Half Note Jazz Club
Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης στο Σταυρό του Νότου Plus
Οι θρυλικοί μουσικοί της Κούβας στο Christmas Theater
A day in the life of a teddy bear, σε σκηνοθεσία Βασίλη Ξηρού

Comments are closed.