Η Θεοδοσία Τσάτσου επιστρέφει στο Half Note Jazz Club την Παρασκευή 8 και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019. «Blues in Black».

Η Θεοδοσία Τσάτσου επιστρέφει στο Half Note Jazz Club παρουσιάζοντας ένα ποικίλο πρόγραμμα. Θα μας τραγουδήσει νέα τραγούδια αλλά και παλιότερες επιτυχίες της καθώς και διασκευές που ταξιδεύουν σε ήχους μπλουζ, φανκ, σόουλ, τζαζ και, κυρίως, ροκ. Μουσικές που χαρακτηρίζουν την καλλιτεχνική της παρουσία και ταυτότητα. Η Θεοδοσία εδώ και πολλά χρόνια ξεχωρίζει στη μουσική μας σκηνή. Ξεκινώντας από τους Μπλε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, συνεχίζοντας με πολύ καλές και δημιουργικές συνεργασίες και δικές της παραγωγές που έχουν γράψει τις δικές τους σελίδες στη σύγχρονη μουσική μας σκηνή.

Η ίδια σημειώνει: «Στο καινούργιο αυτό ταξίδι μας, πυρήνας είναι η μουσική της ψυχής μας. Με τραγούδια βρεγμένα, σε έναν νέο ήχο μέσα βουτηγμένα, χαμηλώνουμε λίγο ακόμα τα φώτα, για να απολαύσουμε μαζί τη νέα μας φυσική συχνότητα. Τhat’s all, that’s soul!»

Θεοδοσία Τσάτσου: τραγούδι, Στέφανος Γεωργιτσόπουλος: κιθάρα, Ναυσικά Κατσώρη: πλήκτρα, Μιλτιάδης Κεχαγιάς: μπάσο, Στέλιος Παύλου: ντραμς, Αλέξης Δήμας: φλάουτο

Η Θεοδοσία Τσάτσου στο Half Note Jazz Club

Παρασκευή 8/11 – Κυριακή 10/11
ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ
«Blues in Black»

Πληροφορίες:

HALF NOTE JAZZ CLUB (Τριβωνιανού 17, Μετς)

Κρατήσεις: 210 9213310 | Προπώληση: www.viva.gr

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (μπαρ), 15 ευρώ (Β’ Ζώνη), 20 ευρώ (Α’ Ζώνη)

Ώρα έναρξης: Παρασκευή & Σάββατο 22.30, Κυριακή 21.30. 

Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.

Σχετικά άρθρα: 

Οι Active Member στο Piraeus 117 Academy
Ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς έρχεται στην Αθήνα
Ο Wim Mertens επιστρέφει στην Ελλάδα
Vinyl Market στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Comments are closed.