Οι Barcelona Gipsy BalKan Orchestra (BGKO) και πάλι στην Ελλάδα, για μία εμφάνιση. Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 στο Faliro Summer Theater.

Oι Locomondo σε ένα αξέχαστο συναυλιακό πάρτι

Burger Fest: Η Ολυμπιάδα των burger επιστρέφει

Οι Madrugada στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Η Απάντηση στο σκοτάδι του Πολέμου, το πολυπολιτισμικό φως της μουσικής!

Οι Barcelona Gipsy Balkan Orchestra έρχονται και πάλι στην Αθήνα.  Η μουσική τους είναι ένα σύνολο από παραδόσεις & πολυεθνικές κουλτούρες που ξεπερνά τους περιορισμούς της γεωγραφίας. Μια «multi culti» ορχήστρα που σμίγει χώρες, κουλτούρες, λαούς και πολιτισμούς, μία μπάντα με βαλκανικές και τσιγγάνικες επιρροές, η Barcelona Gipsy balKan Orchestra.

Την άνοιξη του 2012 έντεκα μουσικοί, διαφόρων εθνικοτήτων, μαζεύτηκαν στη Βαρκελώνη για να γιορτάσουν τη Διεθνή Μέρα των Ρομά. Δημιούργησαν τους Barcelona Gipsy Balkan Orchestra (BGBO) παίζοντας μουσική klezmer αλλά και μουσικές από τα Βαλκάνια, το Λίβανο, την Ισπανία, την Λατινική Αμερική κ.α. 

Οι BGKO είναι μία κολεκτίβα μουσικών από όλη την Ευρώπη που με ορμητήριό τους τη Βαρκελώνη, ξυπνούν το ενδιαφέρον του κοινού για τις παραδοσιακές μουσικές των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και των Μεσογειακών ακτών, μέσω των αυθεντικών διασκευών τους.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας

Τα μέλη της BGKO:
Margherita Abita φωνή
Fernando Salinas ακορντεόν
Julien Chanal κιθάρα
Stelios Togias κρουστά
Ivan Kovačević κοντραμπάσο
Daniel Carbonell κλαρινέτο
Oleksandr Sora/Pere Nolasc Turu βιολί

Μέσα στο 2022 κλείνουν τα 10 χρόνια τους στη διεθνή μουσική σκηνή, έχοντας κυκλοφορήσει 6 studio albums, επισκεφθεί περισσότερες από 40 χώρες και διαθέτοντας ένα πιστό κοινό στο κανάλι τους στο Youtube που αριθμεί περισσότερους από 145.000 ακολούθους και 75 εκατομμύρια views.

Οι Barcelona Gipsy BalKan Orchestra (BGKO) και πάλι στην Ελλάδα

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022
Ώρα έναρξής 21:30

Faliro Summer Theater
Διεύθυνση: Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO
Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο, 10445
Στον χώρο λειτουργούν μπαρ.

Τιμές εισιτηρίων:

Α ΖΩΝΗ 20€
Β ΖΩΝΗ 18€
Γ ΖΩΝΗ 15€
ΟΡΘΙΩΝ 15€

Πληροφορίες : 210 9213310

Comments are closed.