Οι Active Member στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα με ένα οδοιπορικό στη μεγάλη δισκογραφία τους. Μία μεγάλη συναυλία από ένα γκρουπ πολύ διαφορετικό από άλλα.

Active Member «Ζαλίκι 2018» – Θέατρο Βράχων, 22 Σεπτεμβρίου 2018

Πέρασε πάνω από μια δεκαετία από την προηγούμενη φορά… Οι Active Member βρίσκονται στην ενεργό δράση 26 χρόνια. Είτε με τη δύναμη του ονόματός τους, ως ενεργά μέλη, είτε με διάφορα μουσικά και άλλα project, o B.D.Foxmoor– ιθύνων νους – και η Sadahzinia έχουν βρει έναν δικό τους τρόπο να ερμηνεύουν το γίγνεσθαι, το πώς μεταβάλλονται τα πράγματα και οι καταστάσεις σε έναν κόσμο παλλόμενο ή και βουβό. Δεκάδες album, εκατοντάδες τραγούδια, ζωή μετρημένη με ρίμες και λέξεις… Η μουσική παύση το 2015 έγινε μετά από σκέψη και ήταν μια σκληρή απόφαση.

Όμως η ίδια η ζωή και οι απαιτήσεις της έφεραν τους Active Member στο κομβικό σημείο να δεχτούν την πρόκληση να συνεχίσουν. Ήδη, κυκλοφόρησαν το 19ο album τους με τίτλο «Ζαλίκι» υπονοώντας το ηθικό βάρος, αλλά και το φορτίο όλων αυτών των χρόνων τόσο του ίδιου του γκρουπ όσο κι αυτού που καλείται πια να μεταφέρει και να μεταδώσει το ίδιο το κοινό…

Η συναυλία στο Θέατρο Βράχων είναι ένα οδοιπορικό στη μεγάλη δισκογραφία του γκρουπ, ένα γλέντι όπου οι γενιές συναντώνται με έναν κοινό κώδικα και βρίσκουν στέρεο πέρασμα για τη συνέχεια μέσα από τη μουσική και τα λόγια του γκρουπ.

Ραντεβού στη δράση!

Μουσικοί: B.D.Foxmoor – Sadahzinia

Οργάνωση Παραγωγής: DiDi Music

Εισιτήρια: A’ φάση προπώληση: 8€ – Β’ φάση προπώλησης: 10€ – Ταμείο 12€

Προπώληση εισιτηρίων:
Γραφεία Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού: Ευαγγελικής Σχολής 26, Βύρωνας, καθημερινές 11:00-14:00

Ταμείο Θεάτρου Βράχων: Δευτέρα – Παρασκευή 15:00-21:00

Θέατρο Αλίκη, Αμερικής 4, Αθήνα, 11:00-19:00

Ticket365

Σχετικά άρθρα:

https://umano.gr/i-megali-sinavlia-afieroma-ston-mario-toka/
https://umano.gr/arleta-akoma-ki-an-figeis-odeio-irodou-attikou/
https://umano.gr/baleto-zorbas-ton-miki-theodoraki-kai-lorca-massine/

Comments are closed.