Η μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα “Δέκα χρόνια χωρίς τον Μάριο Τόκα – Δέκα χρόνια Μνήμης” θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Βράχων. Μια συναυλία-αφιέρωμα στα τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη στις 10 Σεπτεμβρίου.

Μάριος Τόκας “Δέκα χρόνια μνήμης” – Θέατρο Βράχων, 10 Σεπτεμβρίου 2018

Ένα μουσικό αφιέρωμα, γεμάτο μνήμες, νοσταλγία, αρώματα, με εικόνες της Κύπρου και της Ελλάδας, με τραγούδια της παρέας, του αγώνα, του έρωτα, της ψυχής. Τραγούδια- σταθμοί στο μουσικό γίγνεσθαι, όπως Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη, Η εθνική μας μοναξιά, Λαδάδικα, Μια στάση εδώ, Εξαρτάται, Θάλασσες, Σαν τρελό φορτηγό, Δίδυμα φεγγάρια, Αννούλα του χιονιά, Η νύχτα μυρίζει γιασεμί, Στις ξερολιθιές αλλά και Η Δική μου πατρίδα, Πενταδάκτυλος, τραγούδια για την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Στην παράσταση «ζωντανεύει» το έργο και η προσφορά του συνθέτη στο ελληνικό τραγούδι, καθώς και η αξιομνημόνευτη προσωπικότητά του, επιχειρώντας να θυμίσει στο κοινό τη σύντομη αλλά λαμπρή πορεία του. Σε μια περίοδο που η κοινωνία έχει ανάγκη από ανάταση ψυχής, τα τραγούδια του Μάριου Τόκα μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και δύναμης.

Τραγουδούν:

Γιάννης Κότσιρας
Γιώτα Νέγκα
Μίλτος Πασχαλίδης
Μπάμπης Στόκας κ.ά.

Διευθύνει ο μαέστρος Γιάννης Παπαζαχαριάκης
Καλλιτεχνική επιμέλεια και σύνθεση προγράμματος: Ηλίας Μπενέτος
Σύμβουλος προγράμματος: Αμαλία Τόκα

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων: 

12€ φοιτητές, άνεργοι, ΑΜΕΑ
13€ προπώληση
15€ ταμείο (το βράδυ της συναυλίας)

Προπώληση εισιτηρίων:  viva.gr, 11876,  Seven Spots, Media Markt,, Reload Stores, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Yiolenis, Θέατρο Βράχων 210 7626438

Σχετικά άρθρα:

https://umano.gr/arleta-akoma-ki-an-figeis-odeio-irodou-attikou/
https://umano.gr/baleto-zorbas-ton-miki-theodoraki-kai-lorca-massine/ 
https://umano.gr/eleni-tsaligopoulou-ton-filon-ta-spitia/

Comments are closed.