Ο Θοδωρής Νικολάου στη μουσική σκηνή Σφίγγα το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019.

Ο Θοδωρής Νικολάου ξεκινά τις εμφανίσεις του για τη χειμερινή περίοδο, στη μουσική σκηνή Σφίγγα, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου με καινούργια πρόταση στον ήχο και στην ενορχήστρωση καθώς και με νέα τραγούδια.

Στις 12 Οκτωβρίου, ο Θοδωρής Νικολάου θα παρουσιάσει για το κοινό ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την πρώτη του προσωπική δουλειά με τίτλο “Ομπρέλα“, τραγούδια από ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής δισκογραφίας καθώς και τραγούδια από τη νέα δισκογραφική δουλειά του Δημήτρη Λέντζου (στίχοι) και της Μάρθας Μεναχέμ (μουσική) με τίτλο “Μικρά μονόστηλα (Μετρονόμος). Παράλληλα θα παρουσιάσει και το καινούργιο του single με τίτλο “Να ‘χεις να λες” σε στίχους του Ισαάκ Σούση και μουσική του Θοδωρή Λαχανά.

Μαζί του τέσσερις εξαιρετικοί μουσικοί:

Γιάννης Παπαδόπουλος (πλήκτρα)

Δημήτρης Στασινός (κιθάρες)

Παναγιώτης Κωστόπουλος (τύμπανα)

Γιώργος Μουχτάρης (μπάσο και ενορχηστρώσεις)

Λίγα λόγια για τον Θοδωρή Νικολάου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Πάτρας, εκεί όπου έκανε και τα πρώτα του μουσικά βήματα, στήνοντας σε μικρές σκηνές της πόλης μουσικά προγράμματα που σέβονται τον θεατή. Από το 2009 μέχρι και σήμερα παρακολουθεί μαθήματα κλασικού τραγουδιού με καθηγητή τον Γιώργο Μισαηλίδη. Τα τελευταία χρόνια, ξεχωρίζουν οι συνεργασίες του με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων “Θανάσης Τσιπινάκης” του Δήμου της Πάτρας και το μουσικό σχήμα Ηχότροπον που αποτέλεσε και το όχημα για τις πρώτες του παραστάσεις.

Έχει βρεθεί επί σκηνής με τους συνθέτες Ηλία Ανδριόπουλο και τον Αιγιώτη Σάκη Παπαδημητρίου, και έχει τραγουδήσει μαζί με τους Βασίλη Λέκκα, Γεράσιμο Ανδρεάτο και Χρόνη Αηδονίδη.

Ο Θοδωρής Νικολάου στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής   (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος σε τραπέζι: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Σχετικά άρθρα:

https://umano.gr/oi-loxandra-sto-gyalino-up-stage/
https://umano.gr/oi-active-member-sto-piraeus-117-academy/
https://umano.gr/oi-suicidal-angels-sto-piraeus-117-academy/
https://umano.gr/himmelweg-o-dromos-gia-ton-ourano-sto-theatro-tzeni-karezi/

Comments are closed.