Οι Suicidal Angels στο Piraeus 117 Academy, το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020, θα μας παρουσιάσουν το βαρύ πυροβολικό από το καινούργιο album τους «Years of Aggression».

Οι σειρήνες ηχούν!
Στο ξεκίνημα του 2020 μας περιμένει ένας μεγάλος Πόλεμος! Λυσσασμένος, ολοκληρωτικός, thrash metal Πόλεμος!

Αυτό υπόσχονται οι Suicidal Angels ότι θα μας συμβεί στη μεγάλη live εμφάνισή τους το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στο Piraeus 117 Academy. Στη βραδιά όπου θα μας παρουσιάσουν το βαρύ πυροβολικό από το καινούργιο album τους «Years of Aggression». Έναν εμβληματικό thrash metal δίσκο ο οποίος, εντός και εκτός των συνόρων, δικαιολογημένα συνοδεύεται από αποθεωτικές κριτικές. Μπαρούτι και φωτιά το περιεχόμενό του!

Δεν είναι υπερβολή να σκεφτούμε ότι το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, θα παρακολουθήσουμε επί σκηνής μια από τις καλύτερες ευρωπαϊκές thrash metal μπάντες των ημερών μας που βρίσκεται σε δαιμονισμένη φόρμα. Το metal εκτόπισμά τους το απέδειξαν περίτρανα, ανοίγοντας με εκπληκτική απόδοση την ιστορική συναυλία των Θεών Slayer που παρακολουθήσαμε τον Ιούλιο του 2019 στην Αθήνα. Με όχημα αυτές τις απολύτως πολεμικές live εμφανίσεις τους, έχουν κατακτήσει την Ευρώπη λαμβάνοντας μέρος σε αμέτρητες περιοδείες μαζί με τους Kreator, Satyricon, Exodus, Cannibal Corpse, Behemoth, Sodom, Death Angel, Sepultura και άπειρα ακόμα παγκόσμια metal θηρία που τους εμπιστεύονται ώστε να στέκονται δίπλα τους.

Special Guests: Full House Brew Crew

Ραγδαία ανερχόμενη metal δύναμη. Έχοντας στη φαρέτρα τους ως πιο πρόσφατο εμπρηστικό όπλο τον εξαιρετικό από κάθε άποψη δίσκο «Me Against You» (Νοέμβριος 2018) και με άριστες εμφανίσεις δίπλα σε Nightstalker, Corrosion of Conformity, 1000mods, Planet of Zeus, Μοnster Magnet και Spiritual Beggars, ξέρουμε ότι το αμερικάνικου προσανατολισμού metal τους με τα riffs που ζυγίζουν πολλούς τόνους, θα δοκιμάσει εντονότατα τις αντοχές των θεμελίων του Piraeus 117 Academy. Εγγύηση για όλα αυτά ο κιθαρίστας/ τραγουδιστής του σχήματος, Βαγγέλης Καρζής, που για πολλά χρόνια υπήρξε ο μπασίστας των Rotting Christ. Η τεράστια εμπειρία του από τις σκηνές όλου του κόσμου, μόνο θετικά μετρά για κάθε live εμφάνιση των Full House BC.
Να είστε από νωρίς εκεί για να τους απολαύσετε!

Οι Suicidal Angels στο Piraeus 117 Academy

Σημεία Προπώλησης & Τιμές Εισιτηρίων

Η προπώληση θα ξεκινήσει την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου

Τιμές προπώλησης

Στα φυσικά σημεία: 10 ευρώ
Online Τιμή: 11 ευρώ
Στο Ταμείο: 12 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

www.hunteragency.gr  & www.viva.gr 

Hunter Agency
Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς)
Τηλ.: 210 3608366

Metal Era
Εμμανουήλ Μπενάκη 22
Τηλ.: 210 330 4133

Reload
Ακαδημίας 81
Τηλ.: 210 380 1464

Piraeus 117 Academy
Πειραιώς 117, Πετράλωνα
210 3626 540

Σχετικά άρθρα:

https://umano.gr/i-kerenia-koukla-tou-konstantinou-xristomanou-sto-bios/
https://umano.gr/koukles-season-2-sto-dimotiko-theatro-peiraia/
https://umano.gr/o-rinokeros-tou-engeniou-ionesko-sto-theatro-kivotos/
https://umano.gr/planet-of-zeus-sti-dimosiotita-to-gasoline-apo-to-neo-tous-album/

Comments are closed.