Ο παγκοσμίου φήμης, συνθέτης και πιανίστας Havasi, σε μία διαδικτυακή συναυλία, σε ένα φαντασμαγορικό online show. Την Tρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 στις 21:00.

Χριστούγεννα στο Μέγαρο – Με τα παραμύθια του Άντερσεν

Εορταστικό πρόγραμμα στο Θέατρο Σταθμός

Φωνές Θιάσου: Το νέο άλμπουμ του Σταύρου Σιόλα

Την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε ζωντανά τον εξαιρετικά πετυχημένο συνθέτη και πιανίστα Havasi θα έχουμε στις 29 Δεκεμβρίου, σε ένα παγκόσμιο online concert που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Αθλητικό Στάδιο της Βουδαπέστης, χρησιμοποιώντας 20 κάμερες και τεχνολογία αιχμής μετάδοσης.

Ο Havasi είναι ένας από τους πιο πετυχημένους σύγχρονους συνθέτες και πιανίστες παγκοσμίως. Οι συναυλίες του αποτελούν γεγονότα, και διακρίνονται για την μοναδική τους ατμόσφαιρα και το εκπληκτικό show που παρουσιάζουν.

Στις 29 Δεκεμβρίου, ο Havasi θα παίξει τα κομμάτια που αγαπήθηκαν περισσότερο από το κοινό του και για πρώτη φορά θα παρουσιάσει τις τελευταίες συνθέσεις που έγραψε κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

O Havasi έχει ανακηρυχθεί από το βιβλίο Guiness ως ο πιο γρήγορος πιανίστας στον κόσμο. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Lisa Gerrard, ο Karl Jenkins, η Leona Lewis, η Tracey Thorn, ο Youssou N’Dour, κ.ά. Πάνω από 200 εκ. θεατές παρακολούθησαν το 2010, την συναυλία του στην Σανγκάη. Το 2019 έγινε ο πρώτος Ούγγρος συνθέτης που εμφανίστηκε στο στάδιο Wembley του Λονδίνου.

Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να ζήσετε αυτό το μουσικό θαύμα, τον πιανίστα που αγαπήθηκε από εκατομμύρια ανθρώπους.

Ο συνθέτης και πιανίστας Havasi online

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: €9.99
(Μόνο Εισιτήρια Συνεχούς Ροής)

ΧΡΥΣΟ ΠΑΚΕΤΟ: €14.99
(Εισιτήριο + Ταινία Συναυλίας + CD)

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:
https://havasi.eu/live/gr/
Πληροφορίες εισιτηρίων

Οι αγοραστές εισιτηρίων θα έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική συναυλία χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής τους στους υπολογιστές ή τις κινητές συσκευές τους. Οι αγοραστές χρυσού πακέτου μπορούν επίσης να κατεβάσουν το διπλό άλμπουμ “Τα Καλύτερα της Συμφωνίας” και την ταινία συναυλίας “Τα Καλύτερα της Συμφωνίας” σε ποιότητα Full HD.

Comments are closed.