Ο Σταύρος Σιόλας στη μουσική σκηνή Σφίγγα 1 και 8 Μαρτίου. Φιλική συμμετοχή οι Γιάννης Κότσιρας (1/3) και Μίλτος Πασχαλίδης (8/3).

Ο Σταύρος Σιόλας, εξωστρεφής κι εκφραστικός, μαζί με ένα σύνολο εξαίρετων μουσικών, υπόσχεται να μας παρασύρει σε ένα μουσικό ταξίδι. Τα γλέντια μπλέκονται με τις προσωπικές εξομολογήσεις. Το αστικό τοπίο με το διονυσιασμό ενός πανηγυριού, χαρίζοντάς μας δυνατές ερμηνείες και στιγμές ατόφιας συγκίνησης και μέθεξης.

Ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής με βαθιά ελληνική μουσική ρίζα και με τραγούδια που έχουν ευρέως αγαπηθεί από το κοινό, επιστρέφει στη μουσική σκηνή Σφίγγα. Συναντά επί σκηνής κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές που τραγούδησαν τις μουσικές του. Μια παράσταση που αντλεί την έμπνευσή της από την παράδοση, το λυρισμό και τη σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία. Θα μας ταξιδέψει ο ίδιος με τη φωνή του από Της Άρνης το νερό μέχρι το Χωρίς εσένα, τα Διόδια, το Γεροπλάτανο, την Προσμονή αλλά και το πρόσφατο Κοίτα τη χαραυγή.

Ο Γιάννης Κότσιρας (1/3) και ο Μίλτος Πασχαλίδης (8/3) θα μοιραστούν τη σκηνή μαζί του για να ερμηνεύσουν τραγούδια όπως το Κάθε φορά, το Φανελάκι, το Ποιο παραμύθι να βρω, το Άνθρωπος είμαι και άλλα.

Την παράσταση θα πλαισιώσουν οι μουσικοί και σταθεροί συνεργάτες του Σταύρου, Ευαγγελία Μαυρίδου στο πιάνο, Ευγενία Πανταζόγλου στα πνευστά, Γιώργος Παππάς στο λαούτο, Χρήστος Τζελεπόπουλος στο κοντραμπάσο και Βασίλης Γιασλακιώτης στα τύμπανα. 

Ο Σταύρος Σιόλας στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845 – sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 22.30

Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Σχετικά άρθρα:

https://umano.gr/o-polytalantos-stavros-siolas-sto-umano/
https://umano.gr/oi-brothers-from-another-mother-sto-half-note/
https://umano.gr/to-dinner-in-the-sky-ton-maio-stin-athina/
https://umano.gr/cowboy-mouth-sto-theatro-fournos/

Comments are closed.