Ο Σπύρος Γραμμένος και ο Κωνσταντίνος Πουλής επιστρέφουν στον Ορφέα, με την παράσταση “Πεταμένα Λεφτά”. Μαζί τους ο Γιάννης Ταυλάς.

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Ματωμένος Γάμος

Το Σφαγείο του έρωτα, στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων

Rockwave Festival: Οι Social Distortion στην Ελλάδα

Ο Σπύρος Γραμμένος και ο Κωνσταντίνος Πουλής, ύστερα από μία μίνι περιοδεία της παράστασής τους στην Ελλάδα και στην Κύπρο, συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο μουσικό στέκι «Ορφέα» στην Κυψέλη, από την Παρασκευή 13 Μαΐου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Μαΐου!

Χωρίς να ξεφεύγουν από τη σάτιρα και την κωμωδία που τους βασανίζει, ο Σπύρος και ο Κωνσταντίνος συνεχίζουν το ταξίδι τους από το ρεμπέτικο και το παραδοσιακό, μέχρι τον «Κουκουλοφόρο», το «Ω Να Σου» αλλά και μέχρι την «Ψυχή» και το «Το όνομά μου ειν’ το δικό σου», φτιάχνοντας κείμενα, δημιουργώντας εικόνες, με μοναδικό στόχο να περάσουν αυτοί καλά, αλλά να μην φύγει και το κοινό με άδεια χέρια.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας

Από την Παρασκευή 13 Μαΐου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο για όλο τον Μάιο θα μας περιμένουν στο καλλιτεχνικό στέκι «Ορφέας» στην κλασική οδό Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη!

Στην παρέα τους ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Γιάννης Ταυλάς, ο οποίος θα σκαλίσει κιθάρες, μπουζούκια, λαούτα, μαντολίνα και ό,τι άλλο χρειαστεί για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Ο Σπύρος Γραμμένος και ο Κωνσταντίνος Πουλής στον Ορφέα

Από την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Μαΐου

Μουσική σκηνή Ορφέας
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210866 8544, 6939187511
Φωκίωνος Νέγρη 25, Αθήνα
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος σε τραπέζι: 10 ευρώ

Comments are closed.