Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο Δημοτικό Στάδιο του Αγίου Δημητρίου στα πλαίσια του “Φεστιβάλ πόλης – Φθινοπωρινές Γιορτές 2020“, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020.

Πίτσες Μπλε – Χτικιό εντίσιον στην Τεχνόπολη

Active Member: 28 χρόνια μοίρασμα live

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου στο Θερινό CINE Άνεσις

Ο Φοίβος Δεληβοριάς μαζί με τους συνεργάτες του, τον Κωστή Χριστοδούλου στα πλήκτρα, τον Σωτήρη Ντούβα στα τύμπανα, τον Yoel Soto στο μπάσο, τον Κώστα Παντέλη στις κιθάρες και τη Νεφέλη Φασούλη στο τραγούδι, φτιάχνει ένα πολύ προσωπικό σκηνικό άλμπουμ, από όπου περνούν πρόσωπα και μέρη που αιχμαλωτίστηκαν από τον ωτακουστή και οφθαλμολάγνο τραγουδοποιό από το ’89  έως εδώ.

Mέσα από παλιά, αλλά και ολοκαίνουργια ακυκλοφόρητα τραγούδια, γνωστοί και άγνωστοι ήρωες μιας πραγματικότητας που συνήθως δεν της ρίχνουμε δεύτερη ματιά, όλοι θα είναι εκεί πρωταγωνιστές και εκτεθειμένοι, τραγουδώντας για τον «βίο του διπλανού» κι ας τηρούν πια τις αποστάσεις.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας

Με τη φόρτιση λοιπόν της απόστασης και με την ανυπομονησία για την επιστροφή στους άλλους, ο Φοίβος Δεληβοριάς και τα τραγούδια του έρχονται να σας συναντήσουν!
 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Τραγούδι: Νεφέλη Φασούλη
Πλήκτρα: Κωστής Χριστοδούλου
Τύμπανα: Σωτήρης Ντούβας
Μπάσο: Yoel Soto
Κιθάρες: Κώστας Παντέλης
  
Ηχολήπτης: Γιάννης Πετρόλιας
Artwork αφίσας – φωτογραφίες: Δημήτρης Μακρής
Οργάνωση παραγωγής: Prospero

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο Δημοτικό Στάδιο του Αγίου Δημητρίου

” Φεστιβάλ πόλης – Φθινοπωρινές Γιορτές 2020 ” Δήμου Αγίου Δημητρίου

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Αγ. Δημητρίου και Θεομήτορος, Δάφνη – Άγιος Δημήτριος Αττικής
Τηλέφωνο: 2109817805

Ώρα έναρξης: 20:30

Είσοδος ελεύθερη με πρόσκληση

Οι προσκλήσεις θα διατίθενται στο κοινό από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών (Αγίου Βασιλείου 83 – Δευτέρα έως Παρασκευή – Ώρες 9:00 – 15:00 – Τηλ.: 2109752030), από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020, και μέχρι εξάντλησής τους.

Για την παραλαβή των προσκλήσεων θα ήταν επιθυμητή η προσφορά δύο τουλάχιστον βασικών ειδών τροφίμων μακράς διάρκειας ή φαρμάκων ή σχολικών ειδών ή ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου – Συσσιτίου – Φαρμακείου.

Εφόσον υπάρξουν αδιάθετες προσκλήσεις, θα διατίθενται μισή ώρα πριν από την έναρξη της κάθε εκδήλωσης στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου.

Comments are closed.