Ο Δημήτρης Λάλος ως Frederic Chopin στο Ηρώδειο, σε συνεργασία με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Όπερας της Βαρσοβίας, στις 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Σασμός: Οι βασικές διαφορές της σειράς από το βιβλίο

Όταν ο Κώστας Καζάκος είχε μιλήσει στο umano

Παιχνιδοποιός: Το διάσημο ψυχολογικό θρίλερ

Η καρδιά του κορυφαίου ρομαντικού μουσουργού Frederic Shopin θα «χτυπήσει» στο Ηρώδειο στις 25 Σεπτεμβρίου 2022, σε μια μεγαλειώδη μουσική βραδιά, όπου θα ακουστούν οι ωραιότερες μελωδίες του.

Σε μια συνεργασία αξιώσεων η σπουδαία Ελληνίδα πιανίστα Τατιάνα Παπαγεωργίου, θα συμπράξει με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της Όπερας της Βαρσοβίας «Teatr Wielki – Polish National Opera», μια από τις σημαντικότερες Ορχήστρες στον κόσμο, η οποία έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού της Patrick Fοurnillier.

Έκπληξη της βραδιάς αποτελεί η εμφάνιση του δημοφιλούς ηθοποιού Δημήτρη Λάλου επί σκηνής ως Frederic Chopin, ο οποίος θα ερμηνεύσει αυθεντικά κείμενα και επιστολές του συνθέτη, στην εισαγωγή και μεταξύ των μερών του μουσικού έργου, ώστε να μας εισαγάγει στις σκέψεις και τα συναισθήματα του τόσο ευαίσθητου και ευθραύστου καλλιτέχνη. Θα μας μεταφέρει πίσω στο 1830 -1849, στην εποχή που συνέθεσε τα έργα του.

Τόσο μέσα από το μουσικό έργο του Chopin, όσο και μέσα από τα κείμενα και τις επιστολές του, ο θεατής-ακροατής θα μπει στην ψυχή του συνθέτη και θα νοιώσει τα συναισθήματα που γέννησαν το έργο του, το οποίο θα παρουσιαστεί επί σκηνής, κατά τα πρότυπα των συγχρόνων παραστασιολογικών και μουσικολογικών προσεγγίσεων στις διεθνείς αίθουσες κλασικής μουσικής στα αφιερώματα συνθετών, όπου εισάγεται πλέον θεατρικό αναλόγιο με επεξηγηματικά κείμενα από πρωτογενείς πήγες.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Ο Δημήτρης Λάλος ως Chopin στο Ηρώδειο

Η καρδιά του Chopin θα χτυπήσει στο Ηρώδειο

Ο Δημήτρης Λάλος ως Chopin στο Ηρώδειο

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 8:30 μ.μ.

Η Συμφωνική Ορχήστρα της Όπερας της Βαρσοβίας ” Teatr Wielki-Polish National Opera” με τα αριστουργήματα του μεγαλύτερου Ρομαντικού όλων των εποχών για πιάνο και ορχήστρα.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την σπουδαία Ελληνίδα πιανίστα, Τατιάνα Παπαγεωργίου

Διεύθυνση Ορχήστρας: Patrick Fournillier

Αυθεντικές επιστολές του Frédéric Chopin θα ερμηνεύσει μεταξύ των μουσικών μερών και θα μας εισαγάγει στην εποχή και στις σκέψεις του συνθέτη ο ηθοποιός, Δημήτρης Λάλος

Τιμές εισιτήριων: 18€ (φοιτητικό), 20€, 22€, 25€, 30€, 52€, 62€, 80€, 100€.
Προπώληση VIVA.GR

Comments are closed.