Ο Αργύρης Λούλατζης στο Club του Σταυρού του Νότου την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019.

Ένας από τους καλύτερους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς, ο Αργύρης Λούλατζης έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες και πλήθος εμφανίσεων. Ξεκίνησε να εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας και έπειτα της Αθήνας.

Τον Δεκέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε το τραγούδι Ονειρομάγια που ερμήνευσε παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο και αποτέλεσε προπομπό του νέου του δίσκου, ο οποίος κυκλοφόρησε το Μάιο του 2013 με τον ίδιο τίτλο. Ο Αμέθυστος είναι το δεύτερο single του δίσκου, σε μουσική & στίχους του Αργύρη Λούλατζη, το οποίο ο τραγουδοποιός ερμηνεύει με το Μίλτο Πασχαλίδη.

Το 2016 κυκλοφόρησε η νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Κουβέντες με τους Ουρανούς. Το ομότιτλο τραγούδι ερμηνεύει παρέα με τον Ψαραντώνη.

Επίσης ο δίσκος περιέχει άλλα δυο ντουέτα. Ένα με τη Φωτεινή Βελεσιώτου στο τραγούδι Μόνο ξενιτιά και άλλο ένα με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη στο τραγούδι Σαν εχθές.

Το Δεκέμβρη του 2017 κυκλοφόρησε το τραγούδι ”Δυο σπίρτα” σε στίχους της Sunny Μπαλτζή. Τον Απρίλη του 2018 βγήκε το νέο single του τραγουδιού Απανεμιά μαζί με το Film του, το οποίο ερμηνεύει ο Αργύρης Λούλατζης παρέα με το Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη.

Ο Αργύρης Λούλατζης στο Club του Σταυρού του Νότου θα παρουσιάσει τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του καθώς και διασκευές που ταξιδεύουν από την Κρήτη έως την Ήπειρο και τη Θράκη.

Ο Αργύρης Λούλατζης στο Club του Σταυρού του Νότου

Special Guest :
Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης
Νίκος Στρατάκης
Μιχάλης Καραλιόλιος

Παίζουν οι μουσικοί :
Γιώργος Μιγδάνης | Κιθάρα
Δρόσος Σκυλλάς | Κρουστά 

Σταυρός του Νότου club
Φραντζή & Θαρύπου 37, Αθήνα 117 43, Νέος Κόσμος

Τηλ: 210 9226975 | www.stn.gr

Έναρξη:  21.30

Σχετικά άρθρα:

https://umano.gr/o-tragoudopoios-argyris-loulatzis-sto-umano/
https://umano.gr/oi-daneistes-mia-avtobiografia-apo-tin-omada-asipka/
https://umano.gr/ennea-broxes-ena-ergo-ennea-istories-ennea-skinothetes/
https://umano.gr/evtyxismenes-meres-tou-samuel-beckett/

Comments are closed.