Ο Απόστολος Μόσιος στη μουσική σκηνή Σφίγγα την Πέμπτη 14 Μαρτίου. Συμμετέχουν φιλικά ο Μπάμπης Τσέρτος και οι Nto Diesi. Είσοδος ελεύθερη.

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου ο Απόστολος Μόσιος θα παρουσιάσει μια ξεχωριστή μουσική παράσταση στη Σφίγγα, με άξονα τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Βεγγαλικό».Το 2019 είναι χρονιά σταθμός για την καριέρα του, αφού κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group τον ομώνυμο δίσκο.

Ο Απόστολος Μόσιος είναι εκλεκτός εκπρόσωπος της νέας γενιάς ερμηνευτών και τραγουδοποιών της ελληνικής μουσικής σκηνής που ήδη έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίους συνθέτες και ερμηνευτές.

Την κυκλοφορία του νέου του δίσκου γιορτάζει επί σκηνής στη φιλόξενη μουσική σκηνή Σφίγγα με αγαπημένους καλεσμένους. Τον καταξιωμένο ερμηνευτή Μπάμπη Τσέρτο που συμμετέχει στο «Βεγγαλικό» με το τραγούδι «Καράβια όνειρα». Και τους Nto Diesi, το σχήμα των Πένυς Ραμαντάνη και Δημήτρη Νίτη.

Η μουσική παράσταση θα περιλαμβάνει τραγούδια από το album «Βεγγαλικό». Δεμένα αρμονικά με ανατρεπτικές διασκευές αγαπημένων τραγουδιών του Απόστολου που αναδεικνύουν τις επιρροές του από τη διεθνή rock και ethnic σκηνή. Μια τέτοια διασκευή ακούγεται και στο δίσκο και πρόκειται για το τραγούδι «Τσιγάρα» του λαμπρού τραγουδοποιού Ορφέα Περίδη.

Ο Απόστολος Μόσιος με τις σπουδαίες φωνητικές του δυνατότητες και το δημιουργικό του χάρισμα υπόσχεται μια βραδιά που θα χαραχτεί στη μνήμη.

Στη σκηνή θα τον πλαισιώσουν καταθέτοντας το μεγάλο τους ταλέντο οι μουσικοί Δημήτρης Νάσσιος (κιθάρες, τραγούδι), Βασίλης Παπαχρήστου (πιάνο, πλήκτρα), Γιάννης Πλαγιαννάκος (μπάσο) και Δημήτρης Γκαβαρδίνας (τύμπανα).

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής   (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845  – sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος ελεύθερη

Σχετικά άρθρα:

https://umano.gr/o-nikos-platyraxos-sti-mousiki-skini-sfigga/
https://umano.gr/o-orfeas-peridis-kai-i-lizeta-kalimeri-sti-sfigga/
https://umano.gr/i-rita-antonopoulou-ston-f-s-parnassos/
https://umano.gr/half-light-nea-kykloforia-apo-tous-madrugada/

Comments are closed.