Ο Γιώργος Νταλάρας παρουσιάζει ένα καινούριο τραγούδι µε τίτλο «Πάσχα και Πρωτοµαγιά». Τους στίχους υπογράφει ο Ισαάκ Σούσης και τη µουσική ο Γιώργος Περού.

Όνειρα: Νέο τραγούδι από τον Θοδωρή Κοτονιά

Πίτσες Μπλε – Χτικιό εντίσιον στην Τεχνόπολη

Δρογώσης – Μανόνα: Στο Παγκράτι

Ο Γιώργος Νταλάρας προσφέρει µια ακόµη σπουδαία ερµηνεία αποδεικνύοντας την διαρκή εξέλιξη και εµβέλεια της ερµηνευτικής του ικανότητας. Παρουσιάζει ένα καινούριο τραγούδι µε τίτλο «Πάσχα και Πρωτοµαγιά». Τους στίχους υπογράφει ο Ισαάκ Σούσης και τη µουσική ο Γιώργος Περού.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε εξ’ αποστάσεως από τους συντελεστές τις δύσκολες µέρες της καραντίνας και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τον Γιώργο Νταλάρα στα πλαίσια της µεγάλης διαδικτυακής συναυλίας των καλλιτεχνικών σωµατείων για την Εργατική Πρωτοµαγιά 2020 µε έµφαση στην στήριξη των εργαζόµενων του πολιτισµού. Γιορτή ανάστασης το Πάσχα και διεκδικήσεων η Πρωτοµαγιά, γιορτές άνοιξης γεµάτες ελπίδες και προσδοκίες για τον ανθρώπινο προορισµό που για µια ακόµη φορά τελούν υπό δοκιµασία.

Την σκηνοθετική επιµέλεια του video έκανε ο Νίκος Σούλης.

Δείτε το video εδώ.

Ενορχήστρωση, ηχογράφηση, επιµέλεια παραγωγής – Γιώργος Περού Μίξη / Mastering – Ηλίας Λάκκας (Studio Odeon)
Η ηχογράφηση του Γιώργου Νταλάρα έγινε στο studio Odeon από τον Ηλία Λάκκα.

Το τραγούδι είναι διαθέσιµο για download & streaming σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρµες από την Minos – Emi / Universal Music Group.

Comments are closed.